Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TMP9 Za darmo?

sikomus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Piszę ten temat , ponieważ przeczytałem na 1 forum z hackami (forum niemieckie) ,że jest możliwość na TMP9 za darmo... Chciałem oblukać co i jak ale to jest język niemiecki więc ... Czy mógłby mi ktoś po polsku xD powiedzieć czy jest taka możliwość i jeżeli jest to jak to wykombinować?

Opublikowano
ssij, tyle ci powiem. mozesz miec za darmo jesli kupisz g1 creditsy i za nie tmp, proste no nie?

Ssać to sobie możesz mleko , Chciałbym prosić cIĘ o odrobinę kultury C.H.A.M.I.E widać z domu tego nie wyniosłeś ;>

Piszę tu ponieważ NIE CHCĘ wydawać kasy ("-.-) Proste no nie?

Opublikowano
bez tego sie nie obejdzie mistrzu. btw, jak mozna byc kulturalny wobec czitera? zalosny jestes czy jak?

ZOMG popieram TMP za darmo kurwa chyba snisz myslisz ze bedziesz wymiatal za friko lol zal.de xD

Codename23.png
Opublikowano

Dobrze że piszesz "cziter". Wkurwiają mnie typkowie którzy mylą pojęcie "czitera" z "hackerem"

99,9/100 nie umie tu programowac...grrrr muszę to tak często podkreślać ;]

Edit

Chętnie bym stąd zabrał kilku typa z potencjałem i stworzył własne forum ;]

awwwkc4.jpg
Opublikowano

Zamknijcie ten temat i dajcie im kilka % za spam :/

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano
tzn wiesz, ja tu przybylem tylko po to zeby zaspamowac forum, a potem zaczalem was nawracac kiedy zauwazylem ze wierzycie w retail na winchestera.

muahahahahahahahha podobasz mi sie Ohnoes :* -.- ja takze tu jestem tylko po to zeby ich nawracac i ten retail na PSG , Winchestera ciekawe co jeszcze kurwa wymysla placuchy jedne czy tu wszyscy maja po 10 lat ?

@UP

za retaila na Winchestera powiem Ci jak zrobic darmowe TMP

Codename23.png
Opublikowano

ja pierdole ja gram jestem na tym forum , a nie czituje n4py, więc zamknąc mordy głupie downy, a propos darmowego tmp9.

Na przykład chciałbym dostać mioliard za friko

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

Opublikowano

ja mam tutaj konto a nie mam czituw hehe nie używam ale jest fajna atmosfera więc pisze

a co to tmp9 jest tylko za credity a wklejać już się nie da

chyba że dostaniesz promo coda jak kupujesz premke ale nie wiem czy jeszcze to jest

userbar2ef8.th.png

Te przegrane mecze to są chwile, chwile jeszcze wygramy całą lige usłyszy o nas cały świat z Motorkiem za panbrat

Te chłopaki krzyczą na stadionach - policja nigdy nie zamknie im ust!!

452251448cc477c7d80aoj3.th.gif

Opublikowano

Zamknijcie temat prosze was...Smap sie robi

NIE HACKUJ NA POLSKIM SERWERZE ! PROSZĘ CIE :)

Jak coś to gg 828754

Jak widać nie widać,ale powinno widać moje postacie  i ich nie ma 

Haha :D Mój text :D TEXT ROKU :)

Opublikowano
kocham spam

I po co nabijasz posty dziecko?Po co robisz spam Jezu

NIE HACKUJ NA POLSKIM SERWERZE ! PROSZĘ CIE :)

Jak coś to gg 828754

Jak widać nie widać,ale powinno widać moje postacie  i ich nie ma 

Haha :D Mój text :D TEXT ROKU :)

Opublikowano

Black sun twoje posty to też spam

userbar2ef8.th.png

Te przegrane mecze to są chwile, chwile jeszcze wygramy całą lige usłyszy o nas cały świat z Motorkiem za panbrat

Te chłopaki krzyczą na stadionach - policja nigdy nie zamknie im ust!!

452251448cc477c7d80aoj3.th.gif

Opublikowano
I po co nabijasz posty dziecko?Po co robisz spam Jezu

OMG, Nie żeby wyszło , że ja też nabijam posty , B.L.A.C.K S.U.N Nie widzisz , że sam spamujesz? Dobijasz posty na takich głupich wypowiedziach poprostu siedź cicho i odpowiadaj sensownie bo na głupie pytania są głupie odpowiedzi =.=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...