Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Bony Do Pvp

Reiden

Twoja ulubiona postac do pvp  

6 009 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest twoja ulubiona postac do pvp?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Plusik za poradnik, lecz nie widze tu nic szokujacego ja osobiscie w 6 i 7 bonie daje silny na klase,kryta albo wartosc ataku a 1-5 bonow aby bylo na ludzi abs kryt i max pz i na pvp daje sobie rade

pozdro.

PS . Minusiki plz ;(

dam wam złota rade jesli chcecie być najlepsi nie robcie tak jak ten kretyn bo widac ze nigdy nie mial pvp z kims wyjebanym.

A wiec liczy sie 6/7 bon klasa/abs w tym mozecie rozjebac kogo chcecie w czym chcecie ;*****

Opublikowano

W bransolecie krytyk ? Powodzenia :)( chyba że z nieb łez )

bransolecie? naucz sie pisac fachowcu^^. (^_^)

Nie obchodzi mnie minus czy plus. Mi To Wisi!!!

mumup.jpg

Opublikowano

moim zdaniem kazdy ma swoj sposob :P, ale to z 4 eq jest dobre :) tylko jak idziesz na wojne to dedniesz ;p, i mam wadpliwosci to bonow 6-7, nie wiem po co dawac hp jak jest np max 3k a silny na ninje 20 to bardziej sie oplaca zrobic tez te bony na dana profe :)

Opublikowano

refresh

tylko jak idziesz na wojne to dedniesz

wiekszosc ludzi nie umie zbonowac eq wiec na wojnie nie dedasz zbyt czesto, pozatym zawsze masz kumpli z gildli

860331433165800174608.png

Opublikowano

dam wam złota rade jesli chcecie być najlepsi nie robcie tak jak ten kretyn bo widac ze nigdy nie mial pvp z kims wyjebanym.

A wiec liczy sie 6/7 bon klasa/abs w tym mozecie rozjebac kogo chcecie w czym chcecie ;*****

Buahahaha ...

Taki jesteś kozak bo posta potrafisz z cytatem napisać ?? to może Reiden Ci w grze pokaże co to są prawdziwe bony -,- wiesz kto z łatwością pokona te twóje "wyjebane"bony?? Archer wystarczy mu w 6 bonie max hp lub wartosc atk. w 7 abs na klase archer łukiem ma takie samo dmg prawie jak bez silny vs ... więc mu to nie potrzebne jak ktoś potrafi grać archerem to banalne będzie pokonanie tych twoich bonów -,-

Dajmy przykład z HoolyMT2

Specjalnie dla tych którzy nie wierzyli zrobiłem sure pro bony w 6 i 7 silny/abs na klase

Kolega zrobił także sure bm też pro bony tyle że 6 i 7 były takie max pz/abs na sure rozłożył mnie i zostało mu 50% hp -,- te twoje bony są chyba tylko właśnie na noobki które jeszcze z nikim wyjechanym nie miał pvp

Pzdr

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja tam mam swój sposób ale dodam że nie zgadzam się z kd do zbroi ^^ kd witala na serwach 4fun sie nie oplaca lepiej wsadzić kd speeda to 1k hp wiecej czy mniej ... nie robi różnicy moim zdaniem

Opublikowano

A ja myślę że można ten Tut PODPIĄĆ bo co jakiś czas ktoś się w nim wypowiada ...i fajny tut, ale każdy ma swój sposób ja lubie ten od Reidena ale mam swój podobny

Opublikowano

@UP powinnaś dostać warna

@TUT w itemach 6/7 bon bardzooooo zadko wchodzi abs i pz, lepiej zrobic juz full abs jak all

dudlaksyg01.png

l75.png

Nie wiesz jaki to serwer? Kliknij

Opublikowano

ja tam mam swój sposób ale dodam że nie zgadzam się z kd do zbroi ^^ kd witala na serwach 4fun sie nie oplaca lepiej wsadzić kd speeda to 1k hp wiecej czy mniej ... nie robi różnicy moim zdaniem

Hm.. wiesz co? na serverach 4Fun kd speeda wgl sie nie oplaca wsadzac.. bo po co? w hwangu jest dodatkowy speed buty zazwyczaj maja 25 speeda do kolcow moze cos wpasc ;p a te 1k pz zawsze sie przyda ;p

4442727dcac7a65ddf2978f.gif

Zbieram + !

Opublikowano

hmmm po co kryt np osoba ma full z wira 1k z kryta2k a nie lepiej przeszywak i z miecza ponad 4k ^^ z 5x przeszywka i ded

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...