Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem.Wczesniej przed pojawieniem sie nowego patcha i konserwacjami tych palantow z metin2 mialem bota i wszystko bylo dobrze.Teraz jka musilem sciagnac nowa wersje i patcha to zaczyna mi sie metin strasznei zawieszac ze musze co chwila kompa resetowac badz takie lagi nach 2 ze... uuu ktorych wczesniej nie mialem.Ale wracajac do mojego problemu EXPIE SOBIE W V2 i po 20 minutach mzoe nawet szybciej komputer a dokladnei metin2 na bocie oczywiscie zawiesza sie,moja psotac deda i jak jest automatyczne przenoszenie rozpocznij w miescie po smierci ,to jak odlicza skundy i dojdzie do zera wylogowywuje mnie z gry,wtedy wpisuje pasy i jest blad...Musze zamykac wszystko i od nowa otwirac,to jest bardzo kwkurzajace jak wrzod na dupie...co 20 minut trzeba resetowac kompa albo wylanczac i wlaczac EM2,nie wiem czego to jest wina,jakby co mam patcha 3.5 , ghosta i skill DMG.. prosze o pomoc z rozwiazaniu zaistnialego problemu... :D

WERSJA MOJEGO BOTA 0.1.2.1385 z patchem 3.5

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...