Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla Chętnych...

pajkiler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam taką serdeczną prośbę... ALE może pokolei. Ja codziennie jestem na forum i staram się ściągać wszystkie nowe HACKI i nagradzać je + lub -. Zauważyłem, że te z ostatniego miesiąca wcale nie są takie fajne jak kiedyś... Brakuje mi kilku opcji, a mianowicie no wall, weapon selector, strzelania przez ściany. Ja oczywiście nic nie mam do programistów, którzy robią hacki, bo dla mnie, takiego nobka to spoko opcja ściągać i wbijać lvl w super temipie, Lecz jeśli znajdzie się ktoś kto podjął by się zrobienia SUPER HACKA To byłoby zajebiście... A jeśli może ma ktoś link do porządnego haczka to pls...

PS: Chciał bym wiedzieć jeszcze jak kupić kredyty przez komórkę... Wiem że to było, ale nie mam czasu szukać. Nagradzam plusami lub minusami (zależy jak chcecie) WSZYSTKIE OSOBY UCZESTNICZĄCE W DYSKUSJI...

Opublikowano

nie prosimy o hacki ;/ ! Report

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Opublikowano

Tylko że na tym forum może jedna dwie osoby robią same hacki reszta jest z innych for... gdize ktoś inny zrobił hacka cząsto są to niemcy i włosi...

nic nie poradzimy na to pewna część opcji została spatchowana i już ich nie będzie...

closed

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...