Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Mam oto taki dziś problem. Po wpisaniu passow w launcherze wyskakuje mi ładowanie "Hacking Prevention System" i po chwili wyskauje : http://img130.imageshack.us/i/81802463.jpg/ Pomóżcie moi towarzysze broni :)

Ps. Jeśli już nie wiecie jak to rozwiązać to przynajmniej polećcie mi grę w stylu Rakiona, Infinity czy Divine Souls.

76561197995014005.png

Opublikowano

Przeinstaluj gre - defragmentuj pliki gry

co ala rakion ? nie znam zadnej ale do Divine Souls to na przykład Rising Force ;)

jeśli szukasz jakiegoś MMO to wejdz na strone Free MMO List (to nie jest forum wiec nie lamie zasad MPC)

signature-bar-darkened-night.gif

dekpladu9.jpg

33ng8wx.png

danilouchihafan.jpg

Opublikowano

Przeinstalowywałem grę i defragmentowałem ale nic nie pomagało. To w ogóle nie jest z tym błędem związane tu chodzi o coś innego. Dałem koledze to grę na pendrajwie może u niego pójdzie.

76561197995014005.png

Opublikowano

Grałem w Rakiona więc uważam że któryś z programów który masz włączony uważany jest za coś w rodzaju hacka spróbuj wyłączyć antywira lub jakieś programy.Może sie uda ja też tak kilka razy miałem :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...