Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam glupi problem ;p na stronie paysafecard pisalo o 1 sklepia ze jest tam punkt dostepu do pin :) gdy poszedlem do tamtego sklepu i poprosilem ladnie "poprosze karte z kodem pin PajSejfKard" i baba kazala mi powturzyc i mowila ze nie wie ocb :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli ty jej to powiedziałeś w podobny sposób co nam, to się nie dziwię. Sam musiałem to 2 razy przeczytać. :P

imetin_logo.png

Opublikowano

weś znajdź w necie obrazek tego druczku i jej pokaż bo ja tak samo w sklepie baba wiedziała jak jej dopiero pokazałem a wiedziałem że na 100% jest bo przy wejściu jest nalepka tego tzn "tu kupisz..."

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Powiedz babce ze to sie drukuje jak doladowania do telefonów to bedzie wiedziala o co chodzi. Tez kupowalem to koles ze nie wie co to. I mi dał to co drukuje doladowania i bylo na liscie PaySafeCard :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No tak niestety jest, ze nie w kazdym sklepie (zwlaszcza tych mniejszych, tzw. osiedlowych hehe) wiedza o co chodzi i na haslo paysafecard robie wielkie oczy, sama to przezylam juz niejednokrotnie. Od tego czasu kupuje paysafecard w wiekszych sieciowkach, np. Media Expert. Jesli jednak doszlo do takiej sytuacji, ze w sklepie ktory figuruje na ich stronie nie uzyskalo sie kodu, warto zareklamowac to na ich stronie. :)

Opublikowano

myśle, że się usługi już troche polepszyły odkąd istnieje ta możliwośc reklamowania...chociaż znając niektórych ludzi, to niestety nie można zawsze na tym polegać, że złożą tą reklamacje, jak nie znajdą w danym sklepie paysafecard....ale potem sami najwięcej narzekają! ja tam chodzę do Społem i do żabki....tam sprzedawcy wiedzą o co chodzi, przynajmniej w mojej okolicy!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jestescie jak taki kopacz bot. xD

@Top. Mysle ze juz wczesniej wyjasnione było i warto zamknąć :) Paysafecard lepiej kupowac wlasnie w sklepach typu "media expert" :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Jestescie jak taki kopacz bot. xD

@Top. Mysle ze juz wczesniej wyjasnione było i warto zamknąć :) Paysafecard lepiej kupowac wlasnie w sklepach typu "media expert" :)

ja wprawdzie nie mam pojęcia, kto to jest ten kopacz bot :-)...ale masz racje, chyba się trochę kręcimy w kółko...dlatego zadam zupełnie inne pytanie: Czy słyszeliście o tej aplikacji związanej z iPodem??? Nie bardzo wiem, o co chodzi, ale to jest związane z paysafecard???? Chyba jakaś nowa funkcja....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...