Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju66[Pl][Dedyk]

M2 Stat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serv!

Zapraszamy do Jinno

Za reklame +

Oj ... kto zrobi spol? bardzo prosze

=====>Zapraszam=====Na=====Profil<=====

Pomogłem??? daj -

5edbb584334e4280bf2238e16b01594a.0.gif

[spolier] Daj + klawiatura nie boli

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodal bym cos ale nie mam pomyslu jak macie to pisac

Dodaj bony ...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

GNIOT JAKICH MALO BONY TYLKO IS. JAK BY CZŁOWIEK CHIAŁ TYLE INWESTOWAC KASY TO BY W PL GRAL BRAK ULEPSZACZY A DO WYDROPIENIA TRZEBA ODPOWIEDNI LVL. WOGÓLE NIE PRZEMYŚLANY PRIV

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

up to zaplac co miesiac kase za serw a is nie bedzie jak nie lubisz hard to nie graj bo pewnie wolisz jak gm daje eq i lvl albo jak na start 99 i eq +9 i skile P ... takich ja kty to topic w kiblu

85717998364074106058.png
Opublikowano

@UP

A czy ty wogóle masz 18lat że chcesz zarobić na IS jak nawet pewnie (na 100%) nie odprowadzasz podatku od zarobków ...

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Camil, tak posiadam +18lat. I tak propo dyrektor Gold_Service ma 26 lat;) wiec prosze , daruj sobie...

Camil, o to sie nie martw. Mamy to co malo serwerow w Polsce ma:) lecz to juz zostawie dla siebie i team.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmmm, mówicie, że jeżeli bony zostaną wprowadzone do NPC to serwer jest już 4fun? No cóż, jakoś na 99% bony są u NPC, a serwery nie wyglądają na "rozrywkowe" (np. Animemt2).

A jeżeli wprowadzenie bonów powoduję- " na start 99 i eq +9 i skile P", no to Wam się serwer zbugował troszeczkę.

@ M2 Stat- tekstem -"takich ja kty to topic w kiblu", pokazujesz, że do dojrzałości emocjonalnej jeszcze Ci brakuje, i to sporo. Userzy nie mają prawa wyrażać swojej krytyki? Zabronisz im? Może zmień od razu Konstytucję, bo ta gwarantuje wolność wypowiedzi.

Według mnie diben wyraził swoją opinię, a ja się z nim zgadzam. I co, mnie też w "kiblu utopisz"? Bo lubię serwery dobrze zbilansowane?

Musicie dużo popracować, bo jeżeli taka atmosfera ma panować na serwerze, to w końcu zostaniecie we własnym gronie, bo nikt nie będzie chciał się męczyć.

Opublikowano

Dlatego lepiej zrobić tak, żeby ludzie, którzy wydają kasę na IS, latali wybonowani, dzięki czemu reszta serwera, nie wydająca kasy, nie miała z nimi szans?

Sprytne to, nie ma to tamto.

Opublikowano

i to są właśnie polskie serwery dedykowane tłumaczenie się IS ... Pytanie jest 1 to po CHU** stawiasz serwer jak wiesz że Cię na niego nie stać .. IS to tylko wymówka

oficjalnelogo.png

Opublikowano

z tego co przeczytalem server typowo do zarobku

widac ze macie doswiadczenie w wyludzaniu kasy od ludzi(Tibia??)

nawet nie wbije poniewaz jezeli mam placic za bony moge se na Us isc gdzie Gm nie sa nastolatkami ktorym kasy na jaranie lub chlanie brakuje (to nie zadna aluzja)

Pozdro mam nadzieje ze padnie rychle :>

33p7nrq.png

Sniper Artist

Opublikowano

@2x up. To tak, serwer nie jest pod zarobek, lecz tez trzeba z czegos utrzymac tak? No , a ze sa bony +20% i +2k hp to sa w IS'ie i tak nikt jeszcze nie kupil

@up. Warnik za spam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bony Sa w IS ,a u Handlarzy Niema hahahah dobre schowajcie sie z tym serwem juz lepiej na PL isc odrazu

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...