Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Full Menu Hack

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

123cn.png

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23380090/GhostHack_Europe.dll

Scan:

http://www.virustotal.com/sv/analisis/137c183f4e504b4fd149e09cf60d2ebd84583503c889cd3134099ee94e4ae86a-1279138599

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Oczywiście hack dziala (mi troche muli ale to na moim kompie a na nim to nawet mario sie laguje więc ...

Szkoda, że nie ma tele killa i aimbot (no ale o nie gordon [a szkoda])

Ale dzięki bo hack się troche przyda a napewno na tej nowej mapie {full Bright i boxy 3D}

No dobrze, że go dałeś bo wszystkie (moje były do kosza po tym dzisiejszym patch`u)

No i cozywiście + leci (heh ciekawe kiedy doleci)

jak uzyc tego hacka??

Normalnie)))

nei no dobra ja nie s tych noopow co nie pomogom a i pisac nie ptrafiom

Więc tak ja otwieram przez: injectora {AirDropInject} oczywiście z funkcjami :manual i close after injectnject

I Śmiga

Pomogłem to daj + i niech dzisiaj doleci

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

a jednak jest mały problemik po jakims czasie hack robi sie caly czarny i nie widac opcji ;( troche szkoda ale i tak + ^^

narutot.png
Bywalec
Opublikowano

mi nie działa crashuje się już jakiego używacie injectora?

@EDIT:

Zrobiłem to co mivosz i nie pokazało się teraz menu

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Uzu przeczytaj na górze post mivosza...

jak uzyc tego hacka??

Normalnie)))

nei no dobra ja nie s tych noopow co nie pomogom a i pisac nie ptrafiom

Więc tak ja otwieram przez: injectora {AirDropInject} oczywiście z funkcjami :manual i close after injectnject

I Śmiga

Pomogłem to daj + i niech dzisiaj doleci

Hack sprawdze ale potem

bbc2hero.png

Opublikowano

zobaczymy ;p jak nie perxsem to air.... :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mi airdroperem chodzi troche muli ale jest))

Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to ja rzecz jasna jestem uprzejmy mu jej udzielić

no ale za zaproszenie na gordonasys

wyśli zaproszenie emile- [email protected] i podaj skype bądź gg a otrzymasz pomoc ci pomoge.

Po za tym mam Już Gordona 1.3.0 bez powstów))))) i działa którego też jestem skory poufnym osobą przesłać. No jak nie trudno się domyśleć też za zaproszenie emile- [email protected]

Acha i jeszcze taka myśl na koniec może macie windows Viste lub 7 to zróbcie na injectorze run as administrator (mam windows`a anglika 7 ściągniętą heh ważne, że śmiga ) czyli uruchom przez admina

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

mi nie dziala chciarz mam plik D3D.. 42 i ciagle to samo mi wyskakuje ze nie odnaleziono

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mi nie odnaleziono tego d3ddlll tego pliku jest on w C/DocAndSetings/ADAM/Windows/system i w systemie mam ten plik i mam go tez w folderze z gra wiecie co jest?Przez perxa i Air tak samo sie dzieje

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

czy jest w tym hacku opcja taka ze sie tylko stoi i kosi gosci np nozem?>? jak tak to porsze o podanie nazwy tej opcji albo nazwe innego hacka z taka opcja

dzieki!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czy jest w tym hacku opcja taka ze sie tylko stoi i kosi gosci np nozem?>? jak tak to porsze o podanie nazwy tej opcji albo nazwe innego hacka z taka opcja

dzieki!

Opcja-Telekill/OPK

Umieszczana w VIP Cheatach albo w darmowym VIP'ie GCA "Gordon Combat Arms"

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...