Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zacząć Szamanem Smokiem:)

Fabian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

średni poradnik ale nie zawsze wchodzą skille na M ;p i trzeba duużo OZ skupywać, pomimo to poradnik jest trochę ściągnięty z innych i nie zawsze dropi po 5-10 małży, mi w noc zawsze 2-4 małże wciąga... i EQ+7 na 34 nie tak łatwo kupić jak się zaczyna ;>

co do wypowiedzi Komputeromaniaka:

no raczej do 40 nie poexpisz bez dania nic w wita... walą ci po 90 a na dzikich nie wybierzesz nawet 3 grupek... myślisz że tak łatwo?, na twoim 60 czy jakimś tam to się sprawdza bo masz już wit i int na fullu :>

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Od dłuzszego czasu chcialem grać szamanem smokiem ... i chyba jednak zagraz ! Poradnik bardzo ładny !! Ode mnie + !!

Opublikowano

Cały czas Grałem postaciami typu ninja sura woj . Ostatnio nie wiem co sie stało ale spodobała mi sie gra szamanem ;) leci +

8395480.jpg

858900.png

Pozycja 7980 ;D Jest czym się chwalić .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zrobisz dla Ninjy Daggera ? Prosze; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poradnik nagina wszystko poniewarz szaman smok jest ciężką postacią trudno sie expi i bedzie trudno chodzić na dzikusy i wogóle a do pt na starszych lvl zwłaszcza do v1 i v2 nie biorą bo wszyscy mają swoje buffy

-

Opublikowano

Brawo dla górników.

A poradnik słaby. Szaman ma buffować? A tylko od tego jest waszym zdaniem? Eh.. Ten poradnik bardziej odpowiada dla takich osób, które nie lubią się męczyć. (czyt. buff)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...