Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pare Pytan Dot. Ninji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam 54 ninje na serwerze grymuar, mam pare pytan.

1. Gdzie najlepiej leca bodzie? W v2 siedze od 50 jeszcze ani jeden nie polecial... Pech, czy dopiero od 65 leca, bo od tego lvl podobno jest drop?

2. Jaki skill jako 4 m? Mam zasadzke, chmure, wirujacy. Mam do wyboru krycie i szybki.

3. Do jakiego poziomu najlepiej siedziec w v2? Za darmowe smocze monety uzbieralem na 1 przepustke i nie mam zamiary wychodzic w najblizszym czasie ;-D.

Opublikowano

1.Przykro mi ale nie znam odpowiedzi.Od tego lvla powinny dropić.

2.Szybki Atak

3.Od 65-71

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

1. Jeśli masz 54 poziom ninje i chcesz zarobic, to wyjdz z v2 i zacznij bic ezoty oddajac exp na gildie, mozesz sprzedwac ks klatw oraz bodziaki, w tym czasie exp sobie buffka.

2. Oczywiscie szybki atak.

3. Nie siedz w v2, to jest nie potrzebne, zostan kolo swiatyni zarob na eq+9, bony oraz wbij skille, zrob misje u biologa, jak to zrobisz, to smigaj do v2 i wbij 65lv potem do 70lv chodz do dt i exp chodzac na kowala, potem simki i jazda.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. według mnie w v2 moby mają za duży lv na dobry drop (ale na exp nie) więc radze ci iść jeszcze do v1/ezoty/bo

2. Nie wiem czy dobrze poszłeś w skilach moim zdaniem lepiej by było tak -- zasadzka-wirujący-szybki-trująca-krycie

3. Najlepiej expic do 75 większość mówi do 71 ale z pierścieniem expa przez 1h wbijesz +40% na 71 lv . Więc pare H i masz 75 lv ... później rób eq i do groty .

Proszę o + jeśli możesz dać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...