Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Wibrator Z Nawilzaczem Odbytniczym Jest Okej?

lucek33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zebym coś miał do DG ale pewna osoba napisała mi na gg ze korzystał z tego ( nie miej do mnie pretensji, po prostu tak usłyszałem.)

A wiec, czy WIBATOR z Nawilzaczem Odbytniczym jest okej? Czy moze wybrac wersje classic?

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

Komary lubią słodkie zapachy i słodką krew, więc trzeba unikać słodyczy, "słodkich" kosmetyków i perfum :-)

\

/

\

/

Komar - najniebezpieczniejszym owadem świata?

Komar, pozornie nieszkodliwy owad, jest uznawany za najniebezpieczniejsze zwierzą na świecie! Świadczy o tym liczba ofiar roznoszonych przez komary malarii, żółtej febry, filariozy, dengi, czy wirusowego zapalenia mózgu, sięgająca dwóch milionów rocznie. Czy wiedzieliście że komar , taki mały owad może narobić tyle złego? Chronicie się jakoś przed kąsaniem komarów?

Opublikowano

ehh widać topic że jesteś niedowartościowany... dostałeś warna od D&G czy może bana ?? ehhh

naprawdę współczuję Ci twojej głupoty...

Zero jako nick na forum, Zero jako osoba w rzeczywistosci,

no co jak co te słowa zupełnie dobrze świadczą o tb...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

ehh widać topic że jesteś niedowartościowany... dostałeś warna od D&G czy może bana ?? ehhh

naprawdę współczuję Ci twojej głupoty...

Zero jako nick na forum, Zero jako osoba w rzeczywistosci,

no co jak co te słowa zupełnie dobrze świadczą o tb...

za to ty jestes psychodelicznym fanem jakiegoś gównianego zespołu piłkarskiego, co moge powiedzieć o tobie?

Fanatyk, brudas, majacy cel w zyciu ale nigdy mu się nie zdoła go osiągnąć. Tyle.

Opublikowano

I co z tego ze jestem krócej....

ehhh nie widząc kogoś określasz go brudasem... hmm jasnowidz...

dobra nie będe dalej brnął z tobą w ten temat konwersacji gdyż twój poziom inteligencji nie jest adekwatny do mojego ( tak na chłopski rozum jak dla cb tzn ze jesteś za głupi)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

I co z tego ze jestem krócej....

ehhh nie widząc kogoś określasz go brudasem... hmm jasnowidz...

dobra nie będe dalej brnął z tobą w ten temat konwersacji gdyż twój poziom inteligencji nie jest adekwatny do mojego ( tak na chłopski rozum jak dla cb tzn ze jesteś za głupi)

JESTES ZBYT PUSTY BY ZROZUMIEC TO ZE kilka postów nie czyni ze mnie takiego osobnika który jest mniej " INTELIGENTNIEJSZY " od ciebie. Ale niestety dla Pachołka, Grzyba i złomiarza może będziesz guru, nie dla mnie.

Aha ! No i JP Propagand,a na 100%, krakowski rap.

• Dodaj nową pozycję...