Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam. Otóż bocę sobie kilka dobrych dni, pozytywnie i w ogóle. Wbijam za pomocą pocess (lub jakoś tak) patcher jako no dc. Rano i późnymi wieczorami nie używałam tego, bo wbija się za pierwszym razem. No i po tych kilku dniach, dzisiaj, gdy serwery były pełne, chciałam wbić z tym no dc, lecz przestał on działać. Albo po pierwszym lub kilku "enterach" pojawia się okienko dc, lub po prostu client się wyłącza bez żadnego komunikatu. Bez bota, za pomocą loadera wszystko śmiga i nie wywala do pulpitu. Dziękuję z góry :). Dodam, że pobierałam różne i kilka razy, lecz żadnych efektów.

Opublikowano

Witam. Otóż bocę sobie kilka dobrych dni, pozytywnie i w ogóle. Wbijam za pomocą pocess (lub jakoś tak) patcher jako no dc. Rano i późnymi wieczorami nie używałam tego, bo wbija się za pierwszym razem. No i po tych kilku dniach, dzisiaj, gdy serwery były pełne, chciałam wbić z tym no dc, lecz przestał on działać. Albo po pierwszym lub kilku "enterach" pojawia się okienko dc, lub po prostu client się wyłącza bez żadnego komunikatu. Bez bota, za pomocą loadera wszystko śmiga i nie wywala do pulpitu. Dziękuję z góry :). Dodam, że pobierałam różne i kilka razy, lecz żadnych efektów.

B Y Ł O ! ! !

Milion pięćset sto dziewięćset razy! ! !

NIC NA TO NIE PORADZISZ.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...