Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super_Simple_Wall_v5.0 Niewykrywalny Cheat

wolik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok nowy z serji Super Simple Wall jak dotąd niewykrywalny cheat ułatwiający grę tym wybrednym gracza polecam działa wyśmienicie.

Link: http://www.4shared.com/file/58308350/16e4d...e_Wall_v50.html

Skan nic niewykazywał ale niewklejam tutaj ss niebardzo mam czasu na robienie go ponownie w pliku rar po pobraniu znajduję się kolejny skan plików który jest dodany do produktu. Po dłuższym czasie używania programu nic się niestało z moim kompem i CSem. Cheat działa na steamie jak i normalnym CSie.

Użycie:

How To Use

-----------

Extract Archive To Anywhere But CS/Steam Folder

Run EXE

Click Load

Run Any HL1 Game (Some People Can Run EXE & Load While Ingame)

Features

--------

Perfect Depthrange Style Walls

NoFlash

NoSmoke

NoSky

NoAds (Banners Above Scoreboard & Banners On Walls)

Lambert

Crosshair

F8 (Toggle Crosshair)

F9 (Toggle Walls)

F10 (Toggle NoSky On/Off)

F11 (Toggle NoFlash On/Off)

F12 (Toggle Lambert On/Off)

Works In All Games On The HL1 Engine.

Po polsku xD:

Wypakować pliki gdziekolwiek w folderze CS/Steam

Odpalić plik exe ikonka jak od CSa ale z naswą SSWv5.0

Wciskamy Load

Odpalamy jakąkolwiek grę z silnika HL1 {half live/CS/ ogólnie wszystkie gry Steama}

Co do odpalania cheata można go odpalać dowolnie kiedy nam się chce procedura niemusi być identyczna jak jest tutaj napisane można go uruchomić już podczas gry i nic nam się niestanie xD.

Co aktualnie cheeat posiada

-Perfekcyjny Wall hack czysty obraz i zarysy postaci znajdujących się nawet bardzo daleko od gracza widoczne za każdym obiektem.

-Flesh nas nieoślepia

-Dym ze smoków jest dla nas niewidoczny

-Wyłączenie grafiki nieba

Co do tych trzech flesha smoków i nieba niepolecam tego używać ponieważ każdy gracz jest wstanie sprawdzić to czy my widzimy przez np smoki w konsoli z tego co wiem te opcje zmieniają filter graficzny z 32 bitów na 16 co oznaczą że cheatujemy doświadczony gracz napewno to sprawdzi i można wpaść.

Na samym wall hacku widzimy każdą postać za smokiem więc niema sensu włanczać opcji no smoke jest zbędna xD

- Lambert oznacza postacie z ct na niebieski kolor a z tt na czerwono robi się wokół nich otoczka danego koloru co pozwala na łatwe rozruznienie teamów niby dobre ae niezawsze potrzebne.

-Crosshair czyli celownik zamienia się na krzyżyk fajba rzecz ale ciężko sie do niej przyzwyczaić xD. {Niemuszę mówić że środek celownika jest idealnie zaznaczony}.

Skróty klawiaturowe.

F8-Zmiana celownika

F9-Wall hack

F10-Grafika nieba on/off

F11-Anty flash oraz smoke on/off

f12-Oznaczenie postaci teamów danymi kolorami on/off

Niejestem twórcą programu postanowiłem podzielić się zamieszczoną wiedzą na internecie na tym forum jakby co w miarę możliwości postaram się pomów razie problemó. Również niebiorę odpowiedzialności za jakikolwiek efekt użycia tego programu wiodomo że kiedyś może się stać wykrywalny jak narazie niejest i niech tak zostanie xD

Opublikowano

Już tłumaczę link który podałem jest od mojego kolegi ja używam czystego chacka bynajmniej nic w nima niemam zaraz dam stronkę i skana skąd ja brałem sorka za te niepewności moja wina. Aha dla pewności koledze nic się niestało po używaniu tego programu jego konto nadal jest i kom w całości.

@Polaczone.

Ok sprawdziłem swoje pliki wszystko identycznie tak samo jak w załączonym tutaj scanie sprawdziłem jeszcze je w wirtualnym systemie i nic złego się niedzieje.

Objasnienia z tego co wycztałem ze stronki na ktej to pobrałem program wykrywalne części jako 32 win no a nieraz czasem wirus są jako tzw wtyczki to ma pozwalać na omijanie zabezpieczeń serwerowych itp aby cheaty mogły być niewykrywalne. No i jak narazie tam niema skarg na cheata a dużo już go osób pobrało 900 ponad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...