Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Grafiką ... Skille By Xxreikarixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chciałbym się Was poradzić , ponieważ nie wiem o co chodzi . Gdy oglądałem akurat teraz ,,aurę miecza" na filmiku youtube wygladala normalnie , a wokół broni latały dodatkowe efekty swietlne(jakby prąd), ale gdy włączyłem u siebie serwa jest tak jak na obrazku niżej ;/ kwadraciaki xD Można cos z tym zrobić ? :P

beztytuubw.jpg

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

a wrzuciles te pliki ktore bylo do sciagniecia w opisie filmu?

moze miales inne pliki w swoim metku i ich nie zmieniles ^^?

Musisz go miec Trade Hack w spoilerze xDDD

tak wrzucilem . Ściagnalem 2 pliki pc , podmienilem je bron wszystko sie swieci normalnie nawet skille tylko aura ma takie kwadraty ;/ To niby jego oryginalne pliki ( Reikariego) ;p

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

wie ktos jak mi pomóc ? na wszystkich innych plikach ludzi normalnie mi dzialaja , tylko aura Reikariego tak mi sraczkowato dziala ;/ :P

Edit@ juz wiem chyba o co chodzi :P Gdzies tu znalazlem ze to jest bug , ale pobieram clienta od IAmPerfection to moze bedzie normalnie dzialac xD Temat do zamkniecia

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

Stanisław Lem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...