Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psp Czy X360

nali11

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. PSP 3000 czy X360Elite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Odpowiadając na pytanie pomozesz mi w wyborze kupna konsoli ; p

Odpowiedzi pisać w temacie

Z góry Thx ; s

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Jestem za PSP.

Nosisz przy sobie.

Więcej gier.

Mniej kosztuje.

Większość gier za free.

bbc2hero.png

Opublikowano

Czy ja wiem chodzi mi o to , że np za xpudło trzeba placic za xbox live . A np na PSP siorbiesz neta za free ...

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Zależy na czym Ci zależy, mobilność, czy grafika i złożoność gier. Chociaż osobiście bym kupił Xpudełko ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Xbox ;) Zdecydowanie fajniej gra się na dużym ekranie ...

PS Trudno jest porównać "konsolę" przenośną ze skrzynka ktora stoi w domu .Lepiej gdyby w temacie bylo PS3 czy Xbox

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Imo że posiadam PSP to je mogę polecić świetne tytuły to :

NFS Carbon

Gears Of War

GTA VCS,LCS

Naruto

jeszcze można oglądać na nim filmy , słuchać teledyski Również MP3 i te rzeczy oczywiście za rozsądne cenny i co najważniejsze to że jest kieszkonkowcem :) Filmy i gry są tańsze te od Xboxa moim zdaniem :D

Opublikowano

Ja wybrałbym PSP możesz go mieć wszędzie, ściągać gry z neta, i na długi czas ci starczy. Chyba że siedzisz cały czas w domu. To XboX

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć coś poręcznego to PSP, a jeżeli full komfort to xbox.. PSP wezmiesz, ale w domu troche lipa grać na takim małym ekranie.. bo chyba nie ma podłączenia pod tv, a w xboxie jest na pewno .. ja to jestem bardziej za xbxoxem, ponieważ lepsza jakość, to ze nie poręczny, że nie ma gdzie wziąść to mi dynda.. wole pograć na lepszej jakości gdzie jest TV, niż na gorszej i wszedzie.. :)

100 postów - xx.xx.xx r.

200 postów - xx.xx.xx r.

300 postów - xx.xx.xx r.

400 postów - xx.xx.xx r.

Mało pisze, ale staram się wiecej pomagać.

UserBars

32266.png15669.gif19971.gif17996.png31674.gif24026.png31353.png

Opublikowano

Zalezy co wolisz jezeli chcesz sobie grac gdzies na obozach generalnie nie byc w domu to psp

a jezeli w domu grac na full to xbox

chociaz ja osobiscie polecam xboxa :D sam korzystam xD

Opublikowano

Xbox duzo lepszy ponieważ nie znudzi ci się szybko. Wielu z was poruszyło to że PSP jest przenośne i wszędzie możesz grać a nie daj boże że to zgubisz i bedziesz miał wyrzuty sumienia a x nie zgubisz bo w domu sobie wyg leży. Druga syt jest taka przychodzą po cb koledzy i co zabierasz PSP i grasz gdy jesteś z nimi na dworze czy gdy masz x zapraszasz i gracie razem w FIFE :D bądź wyłączasz konsole i idziesz z nimi. wiec moim zdaniem xbox lepszy :D

icecubea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...