Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Mozna Bocic

elitq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie mozna bocic 39 wojem mental okolo 400 obrony na silnym ciele fms +9 ? do tej pory dzikusy, na co teraz moge sie przezucic? moze pustynia? ezotow malo jest dosyc

Opublikowano

pustynia- tak wszyscy piszą . mi ten bot wbił 30lvl bo potrzebuje tylko do fishbota no ale jak wszyscy piszą że 35lvl+ pustynia no to chyba dobrze tam leci :D ktos napisal ze od 36 tam bota puszczal i wbil do 45 :) wiec powinno ci szybko leciec...

nie dawajcie - jak sie myle .... bosh

Opublikowano

Polecam ezoty ( lewy dolny róg doliny ) jest szansa na ribka.. ja dziś dropłem na 32 lvlu śr 28% um tylko - 5 ;]

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

taa.. i mu pożre masę potków many... szkoda potów ;/ lepiej bez DMG hacka samymi hitami + silne

06111340665805659837.png

Opublikowano

Na pustyni spokojnie wbijesz 50lvl i wyniesiesz masę marmurków poli, ksiąg poli i tym podobnych...

Stanowczo zła sygnatura. / Makin

Opublikowano

up. 50lvl to on chyba wbije za 2 lata na tej pustyni.... niech bot wbije mu 45 i zacznij sam grac (expic na BO)

@off top. Fejsbok zmień ten obrazek na dole bo rzygać mi się chce jak na to patrzę....

Opublikowano

@UP może lubi takie coś ;x

@TOPIC

Jak nie ezoty to idź Bocić na BO ładny jest exp ale załatw sobie hełm & kolczyki 20orki i odpalisz tylko ciałko i jazda na full spota ;)

06111340665805659837.png

Opublikowano

@UP tak DMG hack, bot i bojowiec? o.O Ciekawe kto mu będzie zsiadał z konia i używał skili xD

06111340665805659837.png

Opublikowano

Mhm.. Orki połączone z Generałami ? Albo generały w M2 Shinsoo ( mało tam ludu nawet widze jak inne królestwa tam są ;p )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Na pustynie idź ;)

Ja tam wbiłem 50lvl swoim mentalem, potem przerzuciłem się na świątynię :D

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...