Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, aktualnie gram bodym i glownie go botuje zeby pozniej juz na wyzszym lvlu ( o ile nie dostane bana) pograc sobie recznie.

I tu moje pytanie widzialem ze strasznie duzo ludzi biega z fms bodym czy to lepsza bron dla niego?

Posiadam riba +6 27 sr warto go wymienic na jakiegos lepszego fmsa?

Pomogłem? To daj + ;)

Vido-Tutorial DMGhack!

Opublikowano

witam, aktualnie gram bodym i glownie go botuje zeby pozniej juz na wyzszym lvlu ( o ile nie dostane bana) pograc sobie recznie.

I tu moje pytanie widzialem ze strasznie duzo ludzi biega z fms bodym czy to lepsza bron dla niego?

Posiadam riba +6 27 sr warto go wymienic na jakiegos lepszego fmsa?

Ja gram Bodym i wole RIBa, ponieważ może wolniej bije, ale jeśli planujesz robić konia bojowego to o wiele lepszy jest RIB i to jeszcze jak masz śr 27% to naprawde polecam nim bic ^^

Zapraszam na FP o H1Z1 ;) Dopiero zaczynam, ale staram się wstawiać ciekawe rzeczy! 

https://www.facebook.com/fpH1Z1

Opublikowano

Mi tam ogolnie bardziej do bodego pasuje bron 1 reczna.Moze ma mniejsze dmg ale ma cos takiego w sobie ze nim lepiej kosze niz ribem xD:D .Wszystko zalezy od sr %.

Opublikowano

Ja gram bodym i zrobiłem test, wziąłem 2 bronie na ten sam lvl i ulepszyłem do +4 (1reczna i 2 reczna) i ku zdziwieniu z 2 ręcznej waliłem lepiej ze skilli, niż z 1 ręcznej(atak magiczny za mało daje do skilli) a ta szybkość ataku to betek/MH i już ładniej się bije.

Opublikowano

Ustawcie mi w kolejności co lepsze ... FMS +5 [śr 15] , Rib +4/5 [śr powiedzmy 8%] czy 12 duchów (50lv) +4[lub ew.więcej] , czy może olbrz.topór +7 (40lv)??

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...