Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Xangelbot V2.7 [Nowa Wersja] By Mromgwtf

MrOMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem, że przesiądę się na nowszą wersję (choć w stosunku do wer. 2.6 nie wnosi żadnych zmian jeśli chodzi o samo łowienie), ale widać nie dane mi to jest, gdyż rozpoczynając łowienie wywala mnie z gry i pokazują się pytajniki. Może się mylę, ale widać nowsze offsety nie współpracują z KamerMod z 21-05-2010, a na chwilę obecną nie ma nowszego. Próbowałem też na patchu 3.5 (instalowanym bez EM2) od andrzejt17, ale to samo.

Na szczęście wersja 2.6 działa u mnie bez zarzutu, a w dodatku mam ją w pełni spolszczoną tj. nie tylko okno bota, ale i komunikaty (wersję 2.7 też, lecz co z tego, jak nie mogę skorzystać).

Opublikowano

po pierwsze wywala pytaj jak wezmie sie start a z tym fix szitem nie wywala pytajek ale odrazu wylacza metka a do ciebie newcity jakos andrzejt wystawua em2 choc jest nie jego i cos wszystko ok a jak ktos spolszy cos to juz beee wrzucial dobra tyle ze nie dziala

Opublikowano

to nie jest twój fishbot i tylko zmieniłeś jezyk o żal i po co takie coś wystawiasz

noo właśnie to próbowałem mu przekazać.. ;)

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

mogłeś przynajmniej podpisać że tylko spolszczyłeś a nie że jest twój... tak to sobie każdy potrafi zrobić:D

zrób własnego fishbota a nie zmieniasz tylko TEKST;p

eh...

Opublikowano

@mamama00

ja go tylko spolszczyłem to jest nowsza wersja

tak samo jak srulian96 spolszczył i dał na forum

tyle, że "srulian96" nie podpisywał go jako iż byłby to jego program.. nie podpisywał "by XXX" ani "made XX" .. ;)

w tym różnica. ;)

a po 2 - nowsza - a nie działa.. :D

natomiast 2.6 śmiga aż miło. :D

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

@up

instalowałeś patcha?

ale u mnie patch odpada [ w ogóle uruchamianie metin2client.bin w menadżerku] bo ja odpalam .. 5 kont FB [wychodzi 5x metin2client.cin [przez patcha] ] 2 konta do PT [expie je na kolejne FB ^^] - te odpalam przez metin2fishbot.bin - to od Andrzejka i do tego dochodzi jeszcze sam expbot EM2 który też korzysta z metin2client.bin a jest w nim ograniczenie do 3 włączeń..

więc.. ?? ;>

@@@@@@EDIT

dziś znów sprawdziłem tego xangelasa i to samo - albo ?????????????????????????

albo po użyciu Twojego fixa [on usuwa plik exe do pytajników :D] wyłancza mi się mt2..

i nici z łowienia!!.. -.-'

1284282093-U138092.png

Yo !

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...