Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pewien problem z CA. Podczas gry w dowolnej rundzie po ok. 5 minutach restartuje mi sie komp (tzn. pojawiał się czarny obraz, ale za ostatnim razem komputer sie zrestartował) X_x

Za każdym razem, tak jest od wczoraj, robiłem reinstala - nic, nie używam hacków ani nic z tych rzeczy.

System Windows XP SP 3, wirusów też nie ma, nie wiem co się dzieje.

Aha, jeszcze wczoraj nie działał mi Messenger, po ponownym włączeniu gry (czyli po wymuszonym restracie kompa..) już działało.

Błagam o pomoc, nie wiem co się dzieje ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widocznie twój komp jest przeciążony i nie znosi takiego procesu. Usuń gry w które nie grasz.

bbc2hero.png

Opublikowano

dokładnie. jeśli wcześniej było ok, to znaczy że coś może Ci się przegrzewać, wyłącz wszystkie zbędne procesy takie jak komunikatory programy p2p itp.

Opublikowano

No tak, tylko, że niedawno miałem reinstalowałem Windowsa i mam na kompie mało programów. Wcześniej miałem więcej i działało tak jak trzeba, a zbędne procesy też miałem powyłączane i dalej nic..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dziwne trochę ale mam tez taki problem ale ja gram bez karty bo dwa dni temu spalila mi sie (chyba karta graficzna gts 8800 i nie moge grac w combata bo tnie ;/ Ale i tak komputer sie wylacza a jak sie nie wylczy np siedze na kompie z 4-5min zresetuje go i koniec ! przegrzany i musze go wyłaczyc i heja !

76561198375594763.png

Opublikowano

"No to może te "programy" które miałeś były ci potrzebne to podtrzymania kompa."

Raczej nie, bo teraz mam zainstalowane najważniejsze, które miałem wczesniej.

Reinstalka Windowsa była robiona jakoś 2 tyg temu i CA działało do piątku a nic nowego nie instalowałem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Komputer ci się przegrzewa jeżeli możesz to zwiększ moc wiatraczków CPU i karty graficznej

Zwiększ wielkość pliku stronicowego

zamknij procesy które są zbędne ctrl-alt-delete

Lub dokup wiatraczki ok 20zł i odsuń komputer od szafy itp. aby miał więcej powietrza

Opublikowano

Ja ci tak radze weź go wyczyść (porządnie) i odkręć klapę od obudowy będziesz miał dodatkowe chłodzenie xD

A tak jeszcze z ciekawości jaki masz sprzęt ?? I ile już ma latek na koncie ??

@down

Ja mam psa i mi cały czas ryj wkłada do kompa ;p

Opublikowano

Może masz kota w środku bo był ciekawy co to za fajny wiatrak w taki upalny dzień? xD poważnie :mellow:

bbc2hero.png