Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odszkodowanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz cokolwiek złamałem i mam takie pytanie

Ile dostane odszkodowania ze złamanego obojczyka , podobno za nadgarstek dostaje się około 500 zł ??

Opublikowano

Heh to zależy ile Ci lekarz na komisji przyzna %

:)

Ja miałem nogę skręconą 12 razy i dostawałem różnie . Raz 250zł, raz 350 no i tak dalej .

Aha i jak idziesz na komisję to MÓW ŻE CIĘ BOLI !! Wtedy więcej powinien Ci przyznać :P

W moim przypadku za 1% dostaję 50zł . Więc jeśli masz tak samo to jak Ci przyzna 5% to dostaniesz 250zł :)

Ale na komisji lekarz nie powie ile przyznaje więc nawet nie pytaj .

Pozdrawiam

BabyBuns

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Heh to zależy ile Ci lekarz na komisji przyzna % :)

Ja miałem nogę skręconą 12 razy i dostawałem różnie . Raz 250zł, raz 350 no i tak dalej .

Aha i jak idziesz na komisję to MÓW ŻE CIĘ BOLI !!Wtedy więcej powinien Ci przyznać :P

W moim przypadku za 1% dostaję 50zł . Więc jeśli masz tak samo to jak Ci przyzna 5% to dostaniesz 250zł :)

Ale na komisji lekarz nie powie ile przyznaje więc nawet nie pytaj .

Pozdrawiam

BabyBuns

Na prawdę, aż tak ciężko napisać post normalnie ? Przekopiuj to co ja napisałem, bo człowiek kurwicy może dostać jak takie coś widzi.

Wiesz co, wydaje mi się, że za to co Ci się stało dostaniesz maksymalnie do 300 złoty, ja miałem wiele kontuzji w sumie, ale najwięcej dostałem 565zł za złamaną drugi raz nogę.

@down

dobre ;d

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Jak byłem młodszy to poprosiłem kolegę żeby mi coś złamał :D

Złamał mi palca, lecz nie pamiętam ile dostałem.

Żeby było oczywiste powiedziałem, że to był nieszczęśliwy wypadek :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

To ja juz nie wiem bo za zlamanego palca mialem 70 zl ;f, ten palec to bylo moje pierwsze i ostatnie zlamanie, i nawet bez gipsu latalem.

A odszkodowanie wlasnie zalezy od "powagi" zlamania, tak jak bylo wspominane lekaz ocenia nia ile %

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Też zależy na ile jesteście ubezpieczeni...

ja za zerwane więzadła na treningu dostałem trochę kasy

bo od dwóch ubezpieczycieli z treningu i ze swojego na życie.. więc to też zależy na jaką sumę się ubezpieczasz..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ja za pęknięcie małego palca dostalem 110 zeta od żen z PZU

I jeszcze piesek mnie ugryzł to dostałem 480 zł z Hesti

Widać że PZU żeni ...

Opublikowano

Ja za rękę dostałem... 400zł... A złamanie było hard

Mów że Cię boli itd. jak chcesz więcej

A za łuk brwiowy teraz mi się przypomniało 500zł

Opublikowano

ja za hard złamanie ręki 200 zł a za uszkodzenie obu pięt 800zł więc zależy od uszkodzenia :P

11.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Heheh piesek ugryzł rofl. :D Mnie dzik zaatakował ale nic mi nie złamał. :<

Ogónie nigdy niczego nie złamałem ani nie skręciłem a chodzę już długo po tym świecie

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja dostałem 260zł za skręcenie w stawie skokowym prawej nogi.

Tyle samo co brat za 2 wybite palce :D

Kumpel z liceum dostał na początku roku za obojczyk 650zł (nawet dużo, jak na obojczyk).

Fajnie wyglądał ! Jak by grał w NFL (gips pod ubraniem wygląda jak ochraniacz z futbolu amerykańskiego :D).

Módl się żebyś jak najwięcej dostał ;)

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

No jakoś może z 300 zł dostaniesz.

Ja za wybicie obojczyka(mam to już nawykowe) dostałem jakieś 1500zł a za drugim razem nic a za trzecim 1000zł a potem to już sam sobie nastawiałem.

To zależy od ubezpieczyciela i jak poważna jest kontuzja.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Hę tak mało myślałem że z tysiaka dostanę i sobie x-box'a kupie ... :(

Jakby tak było większość polaków była by już dawno kalekami.

Dostaniesz max. 350zł-390zł

Opublikowano

Ja nie wiem czy padło już takie pytanie, ale czy jesteś wogóle ubezpieczony gdziekolwiek? Nie mówię o ewentualnym ubezpieczeniu szkolnym, które wakacyjnych wypadków w większości nie obejmuje :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Heheh piesek ugryzł rofl. :D Mnie dzik zaatakował ale nic mi nie złamał. :<

Ogónie nigdy niczego nie złamałem ani nie skręciłem a chodzę już długo po tym świecie

Swój chłop ! Jak się napieprza 24/7 na komputerze to raczej ciężko żeby coś się stało. Też nic nie miałem.

Opublikowano

Ja złamałem ręke z przemieszczeniem 25.05 jeszcze mam druty w łapie bo to z przemieszczeniem było xD prawie 3 tyg w szpitalu leżałem ;/ Ciekawe ile dostane dzięki za rade, że mam mówić, że boli xD

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Dostaniesz około 500zł

Też miałem obojczyk złamany jak najebany zbiegałem z górki w zasadzie to się sturlałem, otrzepałem się i dalej poszedłem pić :D

Następnego dnia tak bolało że się z łóżka ruszyć nie mogłem ;D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Ja za złamanie ręki dostałem 120 zł ( Ubezpieczenie szkolne PZU ).Jeżeli jestes ubezpieczony w PZU to na wiele nie możesz liczyć ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...