Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko O Klanach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładniej powiedz bo nie rozumiem co chcesz.

@EDIT

No nie wiem może to ci wytłumaczy.

No możesz grać z innymi klanami i zdobywać pkt jak wygrasz.

Wchodzisz w Clan--->Wyszukujesz jakiś nubków-----> Tam na dole jest chyba challenge-->Ustawiasz godzine itp. i czekasz aż oni zatwierdzą.

bbc2hero.png

Opublikowano

ale mi chodzi o to że jak zatwierdzi jak ja mam sie z nim spotkać.Bo servera i pokoju sie chyba nie umawia no i czy 1 z moich graczy nie moge grac to czy nie ma problemu jak ktoś go zastąpi??????????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm jejuś wszodzisz w zakładkę klanową.. szukasz sobie jakiegoś klanu masz tam challengr wybierasz teraz datę.. godzinę i mapkę oraz liczbę graczy i do ilu zwycięstw...

nie nie może ktoś inny zastąpić gracza wybrany to już konie zastąpić inny go nie może..

a gra się tak.. np masz mecz ustawiony na 18 to ok 17-55 zalogowujesz się do gry... serwer wybiera ci się automatycznie tzn odrazu cię rpzenosi do romu na którym będziecie grać... jesli dajmy na to o tej 17-55 będziesz grał w grze to musisz zrobić reloga...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

no o to mi chodzilo wielkie dzieki .A w opsie musi grac master klanu i co sie stanie jak nie bede mial kompletu wary na opsa i gdy clanowi wysle zapa i on nie podejmie wyzwania sa z tego jakies korzysci lub gdy ucieknie z opsa to co sie wtedy dzieje??:)

thx RMFC1902 JESTEŚ THE BEST IN MPC:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie master klanu nie musi grać w opsie... tak możesz grać jeśli nie będzie pełnego składu jeśli tamten team się zgodzi na to...

nie jeśli klan nie przyjmie wyzwania to nic... poprostu nie rpzyjął.. jeśli zaś ucieknie z opsa to automatycznie wygrywacie i dostajecie rankongowe punkty klanu

spoko :) po to jestem

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...