Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Sponsor Pay Przez Proxy

Blasterm92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mógłby ktoś napisać przez jakie proxy się najbardziej opłaca wchodzić i jakie oferty wybierać aby wyjść na tym najkorzystniej, ja przez 2 godziny zarobiłem tylko 20 sm ;/ pomóżcie, + oczywiscie bedzie

Opublikowano

Raczej najlepiej opłaca się przez proxy US, bo najwięcej tych ankiet itp

Nie wiam jak wam ale mi po ostatnim cotygodniowym "sprzątaniu" serwerów przestały dochodzić te sm z proxy ;/

Opublikowano

Chodzi o to że na danych stronach rjestrujesz się lub bierzesz udział w ankietach itp i za to dostajesz SM

\

Opublikowano

Ale chodzi ci o to skąd je wziąść czy jak je włączyć a co one robia? To zmieniają IP Jeśli chcesz bardziej przejrzystą obsługę to masz link do tematu http://www.mpcforum.pl/topic/173928-tut-darmowe-smocze-monety/

Lub TUTAJ

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

ja wiem co i jak sie robi bo sobie tym doladowuje ale chce zeby ktos podal mi proxy przez ktore najczesciej nabija bo z niektorych sie nie da i trace na to czas

Opublikowano

Blasterm92, nikt Ci nie poda dobrego proxy, przeważnie po zabawie na danym proxy sponsorpay blokuje go i musimy szukac next, więc chyba nie ma super proxy na ktorym wszystko działa bez błedu, polecam Ci wpisac "proxy" w google i pierwsza strona, tam daj np 32 strone i wybieraj US proxy z malym ping, jeśli ci pomogłem daj +

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...