Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie niektórzy na privach hamachi walą np. po 54k z szarży bez kryta i mówią mi że dodali takie bony. Mam własnie pytanie jakie to są bony?

P.S. Jeśli już to było to bardzo przepraszam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Jak się zaczyna na fajnych servach to tak jest. Po pierwsze musisz mieć wbite w broń kd 80%+ (jak są na serwie lepsze) na najczęściej występujące postacie. Do pvp zalecam szamana smoka lub ninje dagger. Trująca chmura u daggera ma zbugowane absy, tak że wli z maxymalną siłą.

Więc bony na maxa do postaci i będziesz koxił. Jeszcze jak Ci się uda to obok tych bonów wbij bony do punkcików zr, str, wit i int. Wit - Dla mentala, Int - dla sur i szamanów, str - dla bodego, zr - dla ninji.

Ja z takimi bonami kosiłem każdego na skilla na MengHuanLj.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

jak chcesz miec dobra postac to tak: tu opisze daggera

1 wybierz postac i profesje pod pvp :bm i dagger polecam

2 wbijj najwyzszy lvl :) i rozladuj staty tak jak potrzebujesz ( u daggera wit max int max(obr skilla) i zrecznosc)

3 zrob najleprza zbroje i miecz pod pvp ( dla daggera b. dobre sa skrzydla demona chakram czy jakos tak ( z duzymi srednimi na skille)

4 wloz kd do broni i zbroi (ew do butow :) znajdz sobie tuta na forum) najlepiej na hp odbicie ciosu obrone

5 wloz kd do broni ( najlepiej zrobic 4 bronie :) pod rozne profesje : kd na profe (ninja sura wojo szaman) drugie/ kd to bedzie na penetre (bo omija zbroje ) i trzecie to krytyk :)

6 bony :)tu ciezka sprawa najlepiej dawac tak: przeszywka i krytyk w broni lub naszyjniku/branz dalej na ludzi/profesje i na szybkosc ladowania czaru - zbroja to hp profesja odbicie ciosu helm odbicie ciosu otrucie :) przydaje sie w butach na hp w tarczy !!!!! NNO !!!! hp profesje itp naszyjnik i branza to popatrz jakie Ci sie przydadza

7 dodaj 6i7 bon

8 skille na P :)

majac na mysli profesje chodzilo mi o postaci( sura szaman wojo ninja)

Wazne przydaje sie

-przeszywka 100%

-krtytk 100%

- duzo hp

- na profesje

- szybkosc skilla

i tak jak masz serw gdzie bony sa 10000 str 1000 wita itp lub 100% na wszystko to nie oplaca sie dawac w szybkosc skilli bo w takim serwie walczy sie kto pierwszy da skilla xD

mam nadzieje ze pomoglem :) licze na 5* i dobry komentarz w profilu

SORY ZA BLEDY JAK SA (NIE PISZCZEC MI TU DZIECI NEO :) nie obrazajac nikogo :)

paintilovemusicskeleton.jpg
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...