Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze Metin2 Ae !

Chilout

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram mam 50 lvl chce ktoś konto ?? Zart :P nie oddam go

Nie oddajesz to po co piszesz? Od żartów jest ten dział:

http://www.mpcforum.pl/forum/177-dowcipy/

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

@Up x3

To jak te pliki zrobic , bo mi wyskakuje w tym launcherze Monastyr Feniks aż do Astrala . Loguje się , to błąd jest . HELP!!

Opublikowano

Mi działa normalnie tylko musicie tą nazwę : locale pl(plik który pobraliście) zmienić na locale_pl i wrzucić i zamienić w folderze pack.

Opublikowano

@Up

Tak zrobiłem i nic . Dalej Monastyr - Astral . :unsure: ;/

A poza tym pobierze się już pod nazwą locale_pl.addr czy jakoś tak :P

Opublikowano

No właśnie dochodzi do końca torrentu i wyskakuje że nie może dokończyc bo coś tam :P Ale EM2 mi na nim działa więc nie wiem :D

Opublikowano

To w takim razie spatchowanego to ja mam ;d

Ale jak ja nawet wrzucam do tego Pack to nic nie pokazuje czy ma zamienic . poprostu wkleja :D Moze w tym jest jakiś problem :P?

@Edit

Teraz jak dodałem do innego folderu to mi się pokazują 24 serwery tj. Monastyr-Phantos WtF?!

Opublikowano

@ziga95

Mam prośbę :) Jeśli nie byłoby to dla Ciebie problemem , Upnij gdzieś ten Twój folder z tym całym działającym launcherem :D

Będe dawał przez miesiac limity + , i piątki będe CoDziEŃ !! :D Z góry thx

Opublikowano

mi też nie działa mam ten sam błąd co wy choć wszystko dobrze robię <jak piszecie> ;/

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

działa zobacze co to za shit :D może bd grał musze najpierw obczaić co i jak Shinsoo nick ProBoszcz only ch1

kurde jednak nie działa wybieram postać pasek dochodzi do końca i metin się wyłącza..? WTF?

Opublikowano

Jest ktoś kto wspomógłby mnie finansowo na start? Wbiłem 8lvl ale to nie ma sensu w eq +2/3 nie mam nawet skąd kasy na potki wziąść ;/

Opublikowano

Założyciel tematu mógł by jakieś eq na start dać lub trochę kaski.. Bo gra już tam długo...

Ale on nawet na PW nie odpisuje...

Opublikowano

Próbowałem też w grze do niego pisać ale jest off szkoda ;/ ciężko zacząć na tym serwie ale może jakoś dam rade

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...