Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Przeglondarkowe

Gość KrZySiEqq xDD

Rekomendowane odpowiedzi

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

W jakie gracie gry przeglondarkowe(www) Ja grałem w plemiona, gladiatusa, ogame

Może znacie jakieś gry przez www w których się chodzi zabija coś ulepsza postać coś takiego

Opublikowano

www.margonem.pl

www.my-fantasy.net/

Arena Albionu

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Wybacz mi uwagę na wstępie, ale Moderator i błąd ortograficzny?! I to w tytule tematu....litości..-.-

przeglondarkowe ;/

Jak tak można...

A co do tematu ;]

Aktywnie gram w plemiona z gier przeglądarkowych, na inne nie ma czasu po prostu :)

EXPmIpC.gif

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Sory za bład a ja też gram w plemiona ale on mało czasu zajmuja :P klikniesz pare razy i czekać a trzeba zapełnić ten czas jakoś :P

Opublikowano

To ciekawe jak długo grasz...-.- Ja jeśli wyrobię się w 3h to jest rekord... a siedzę długo długo dłuuuuuuuuugo więcej...;] Uwierz mi ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Radze Ci ogame to chyba najlepsza gra przegladarkowa xD Najlepiej wroc do niej bo chyba tak rozbudowanej nie znajdziesz ;]

Opublikowano

OMFG jak szukasz gry na długo do polecam Runescape -.- ale grafika ... no jest do .... dobra przejdzie bo to w Javie jest ale gra wypas bo gotujesz , łowisz , wydobywasz , przetapiasz , kujesz broń zbroje i inne pierdoły , ścinasz drzewko , robisz ognisko i smażysz.!

www.runescape.com

Opublikowano

space4k.pl :D spoko gierka podobna do ogame , dla mnie lepsza :)

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja gram w Castle of Heroes firmy gPotato ^^ Nie wiem czy ktoś słyszał ; d.

Stronki nie podam bo nie pamiętam a siedze w szkole to wiecie ;x.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...