Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Server - Du-Li

PendravixMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co jakiś czas logowanie pada ale jakoś się naprawia po 30 sec,a teraz codziennie jakieś debile blokują npc tego najważniejszego gdzie się zmienia bony itd...

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wogóle z kąd tam wziać tarcze hełmy itp,na start porazka ...

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

jJak skąd?Tak jak na kazdym serwie,kupujesz albo dropisz

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

na 4ever chyba nie ale chinole sie max wkurwiaja na te kick kacki pisalem z chinolem !! jak zamkna serv to tylko przez tego jebanego kick hacka !! nie wiem kto go zrobil ale musi byc strasznym zjebem !! to samo DMG hck tylko jebia serv az sie grac nie chce tyle n30 gra juz na tych hackach zal.pl

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

Mi serwer na spolszczeniu nie działa ale na chińskim kliencie działa normalnie

1699886561.png

Opublikowano

serv jest zajebisty teraz cos znow nie da sie polaczyc ale teraz po ostatniej publikacji 1 hit hack wszystkie jebane nooby na servie wywalaja ludzi jestes w dt na pieczeciach bijesz jak nalezy a tu podchodzi noob i wywala cie z serva !! po jakiego huja robia takie hacki jakie zjeby to wymyslaja kurwa az sie sygac chce ile zjebow to uzywa i jak sie hujowo gra przez takich baranow !!!!

jesli ktos mnie popiera licze na ++

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

h4r no narazie ładnie to wygląda ;D właśnie sciągam ;] a te mobki to można z pl przekopiować monster i monster 2 z packa ;] spróbuje i dam edita ;D

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Serwer off mam blad ?

Serwer on ;]

\m/ !! D:

Gram pod nickami : Tress, Nall, Błyskawiczna, Rogue, Merr

Fantastic world - sura wp Merr - chunjo : )

Opublikowano

Cześć mam mały problem nie mogę zarejestrować konta ;/ pomoże mi ktoś lub założy za mnie ??

Gdy chce się zarejestrować wyskakuje mi komunikat 两次密码提示回答输入不一致!

czyli jak to google Tłumacz mówi "Wprowadź hasło szybkiego udzielenia odpowiedzi na dwa sprzeczne!"

WTF? pomocy z góry dzięki

Masz 2 nieprawidłowe hasła... Wpisz dobrze hasło i dobrze powtórz

Opublikowano

już dluższy czas jest off :/

1699886561.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...