Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem przedstawić moją sytuację następujaco iż: Sciągnąłem z mpc (Temat Andrzejat17): http://www.mpcforum.pl/topic/173466-update-patch-33-aktualizacja-listy-serwerow/ Sciągnąłem ten pierwszy plik (• EasyMetin2 (0.1.2.1385) (Mod 5.0) dla Metin2 PL [download] [skan]) po czym zaczałem instalować dalej dalej itd wyskoczyła instalacja patcha a więc dalej dlaej itd potem zakoncz i zostało uruchomienie easymetin2 uruchomiłem, zalogowałem sie i kiedy klikam uruchom grę nic sie nie dzieje dosłownie nic z nerwów klikałem 50 razy i wyskoczyło nagle Uruchamianie gry prosze czekaj dosłownie około 50 a max mozna 3 czkeam czekam wszystkie te uruchamianie gry prosze czekaj sie wyłączyły a program dalej włączony i nic sie nie zrobić. Prosze o rade iż expbot to podstawa xD. Przd patchem i przed tym ze nie dało sie zalogować jakoś tydzien temu spokojnie mi sie udało.

W screenach pokazałem co sie robi jak klikam tyle razy: http://img412.imageshack.us/i/mpcp.png/ (Prosze kliknąć na obrazek aby powiekszyć)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Restart może pomorze.

Jak nie to odkryłeś sposób na włączenie więcej jak 3 procesów. Daj to do kogoś kto się zna i będziesz hardcore :)

Ew. Zainstaluj wszystko jeszcze raz, no chyba, że nie masz cierpliwości na instalator Windows :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Reset kompa nie pomaga, po co mam instalować jeszcze raz system jak stary Easymetin2 działał do póki nie zrobili tego

Exandros ch1 ...

ch2..

itd.

Moze Andrzej costu poradzi? Bo probowalem wszystkiego ;/.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...