Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainstalowałem dziś EasyMetin2 na swoim Pl-u razem z tym patchem od "andrzejt17" wszystko wzięlem pobralem zainstalowalem bylo troche problemow ale wkoncu sie udało. Postawilem swojego hara na ezo i expil elegancko pocil itp wiec poszedlem na jakas godzinke. kiedy wrocilem spowrotem metin byl zamkniety i byl ten error ze znakami zapytania "?????" zamknelem wlaczylem od nowa EM2 i gdy klikam "Uruchom Gre" pokazuje mu gdzie jest katalog itp i po chwili wyskakuje "Błąd: Brak obslugi dla tej wersji gry. czy chcesz aktualizowac easymetin2?" Gdy klikne tak zaaktualizuje sie i znow ten sam problem. aktualizowalem juz ze 4 razy i nic to nie daje restartowalem kompa. a gdy klikne zeby nie aktualizowal to wyswietla sie okno z wybraniem katalogu i gdy go wybiore znowu okno z aktualizacja i tak w kolko;/

Moje oprogramowanie to (windows Xp service pack 2) tak jak mowilem za 1 razem wlaczyl sie normalnie elegancko chodzil ale pozniej blad z ??? i aktualizacje

Prosze o pomoc dam duzo +++ i 5 albo duzo ---- jak kto woli;)

Ps. moze nie ten temat ale sry;)

18706.png
Opublikowano

No ale wchodzilem na metka bez em2 i nie bylo zadnej pilki w eq a tak w ogole to jak mam expbota zostawionego to po co mam przy nim siedziec i patrzec co robi..;D

18706.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...