Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardmod - Isro / Csro / Rsro By *Ziomq*

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HardMod ISRO v.9.7

Patches

- No disconnect

- Swear filter removed

- Nude patch

- Multiclient

- Support for all client based bots

- Zoom hack

- Server color and status

- Chat blocking

Commands

Window Commands

/min - Minimizes Silkroad

/mini - Mini SRO window

/wind - Windowed mode

/tray - Minimizes Silkroad to the system tray

/exit - Exits Silkroad immediately

Chat Blocking

/block [name] - Blocks a player from chatting in your window

/unblock [name] - Unblocks a player from chatting in your window

/clearblocks - Clears blocked players

/listblocks - Lists currently blocked players

/loadblocks - Reloads blocked players

/autoblock [on/off] - Auto block town spammers

Chat Window Commands

/clear - Clears chat window

/time - Displays Silkroad Standard Time

/paste - Pastes clipboard data into chat window

Chat Logging

/log [on/off] - Logs all chat

/clearlog - Clears chat log for current player

hardmodhelp.png

Wygląd Loadera:

hardmodloader.png

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

rsrohardmod.png

Features

- No disconnect

- Swear filter removed

- Nude patch

- Fake game guard window disabled

- Multiclient

- Support for all client based bots

- Zoom hack

- Server color and status

- Chat blocking

Commands

Window Commands

/min - Minimizes Silkroad

/mini - Mini Silkroad

/tray - Minimizes Silkroad to the system tray

/wind - Windowed mode

/exit - Exits Silkroad immediately

/title - Change window title to your player name

Chat Blocking

/block [name] - Blocks a player from chatting in your window

/unblock [name] - Unblocks a player from chatting in your window

/clearblocks - Clears blocked players

/listblocks - Lists currently blocked players

/loadblocks - Reloads blocked players

/autoblock [on/off] - Auto block town spammers

Chat Window Commands

/clear - Clears chat window

/time - Displays Silkroad Standard Time

/paste - Pastes clipboard data into chat window

Chat Logging

/log [on/off] - Logs all chat

/clearlog - Clears chat log for current player

rsrohardmod.png

Wygląd loadera :

hardmod2.png

HardMod CSRO v 1. 0

loader.png

Loader wyposazony w te same opcje co jego poprzednie edycje.

Opublikowano

pobieralnia.png

ISRO HardMod v. 9.7

http://www.box.net/shared/nhzlb71qcd

RUSRO HardMod v. 5.0:

http://www.speedyshare.com/files/22695762/HardMod_5.0.rar

CSRO HardMod v. 1.0

http://uploaded.to/file/irthuc

Opublikowano

Aktualizacja:

2010-07-16 16:24

Aktualizacja:

2010-07-30

Aktualizacja:

2010-08-12

Dodano nowego hardmoda, przerobionego pod Chińską wersje Silkroad Online - CSRO. (China Silkroad Online).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem sciagnelem HardMod ISRO v.9.5 ale mi nie dzial wyskakje jakis komunikat ze brakuje pliku takiego na komputerze - MSVCR100.dll

Opublikowano

Witam mam problem sciagnelem HardMod ISRO v.9.5 ale mi nie dzial wyskakje jakis komunikat ze brakuje pliku takiego na komputerze - MSVCR100.dll

Ściągnij go z neta.

Opublikowano

no i coś ten HardMod nie chce odpalać mi silka. Wrzuciłem go do folderu z silkiem, ściągnełem tą brakującą biblioteke i odpalam, ustawiam port 16000 i nic

Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Czwartek, 2010.08.12

Opublikowano

a ja mam taki problem :

mam scgągnięte wszystko co potrzebne do ibota , z tutoriala uzytkownika maczugi

gdy włączę ibota , potem edxloader lite 3c5 ustawie wszystko jak trzeba w loaderze klikam launch , ustawiam Multiclient , Patch seed , nude patch , zoom hack , hook input , redirect login ip : 127.0.0.1 : 16000

gdy klikne laduje mi sie game guard joymaxa pokazuje sie okno do logowania i odrazu "You Have been disconnected from the server." nie wiem , dlaczego mooze ktos mi to wyjasnic?

Proszę o pomoc

:(\

w hardmodzie to samo ( to jest przy isro , bo przy rusro wszystko dobrze dziala)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja mam taki problem :

mam scgągnięte wszystko co potrzebne do ibota , z tutoriala uzytkownika maczugi

gdy włączę ibota , potem edxloader lite 3c5 ustawie wszystko jak trzeba w loaderze klikam launch , ustawiam Multiclient , Patch seed , nude patch , zoom hack , hook input , redirect login ip : 127.0.0.1 : 16000

gdy klikne laduje mi sie game guard joymaxa pokazuje sie okno do logowania i odrazu "You Have been disconnected from the server." nie wiem , dlaczego mooze ktos mi to wyjasnic?

Proszę o pomoc

:(\

w hardmodzie to samo ( to jest przy isro , bo przy rusro wszystko dobrze dziala)

Czasami też tak mam przy włączaniu silka przez edx. Próbuje kilka razy i za którymś razem idzie lub resetuje i od razu włącza się

Opublikowano

Przepraszam ,ze tutaj to pisze ,bo nie wiem czy w dobrym dziale. Wrocilem do silka po 2letniej przerwie...widze ,ze sa teraz te jakby "kolejki" i mam straszny problem z dostaniem sie na serwer ! Zajmuje mi to od 2 do 6h! Gram na serwerze uranus. Na stronie rev6 jest lista serwerów , ktora sie odświeża i widac dokladnie ile jest osob i kiedy jest miejsce to ten "super" pomysl na kolejki nie dziala ,bo w ogole nie wbija mimo ,ze jest nawet 40 miejsc ! Czy mam sciagnac jakiegos multiclienta czy cokolwiek zeby jak jest miejsce to wbijac chociazby z pomoca listy serwerów itd? Prosze o pomoc...

Opublikowano

tak nawiasem chcialem dodać tylko iż kiedyś w tym temacie był już (brzydko mówiąc) "klasyczny burdel" <_< , jeden z modów pokwapił się aby wszystko było ładnie i pięknie a tu znowu kilka osób zasypuje go pytaniami, myślę że ten temat powinien być non stop zamknięty, i tylko modowie powinni go aktualizować, a w razie jakichkolwiek komplikacji zrobić jakiś wspólny temat np. "Hardmod - problemy" i pisać wszystko co i jak tam, a nie tu... :O

chciałbym prosić o wypowiedź moderatorów, a nie spam-komentarze użytkowników... co o tym sądzicie?

Opublikowano

tak nawiasem chcialem dodać tylko iż kiedyś w tym temacie był już (brzydko mówiąc) "klasyczny burdel" <_< , jeden z modów pokwapił się aby wszystko było ładnie i pięknie a tu znowu kilka osób zasypuje go pytaniami, myślę że ten temat powinien być non stop zamknięty, i tylko modowie powinni go aktualizować, a w razie jakichkolwiek komplikacji zrobić jakiś wspólny temat np. "Hardmod - problemy" i pisać wszystko co i jak tam, a nie tu... :O

chciałbym prosić o wypowiedź moderatorów, a nie spam-komentarze użytkowników... co o tym sądzicie?

Chcesz zamknąć temat o hardmodzie? A jak user będzie miał problem to będzie robił nowy temat zamiast napisać w tym temacie? Mało przemyślane.

Opublikowano

nie zrozumiałeś mnie... zamknąć ten (przeznaczyć go tylko i wyłącznie dla was) oraz zrobić nowy (podpięty) w którym każdy będzie pisał jaki ma problem z HARDMODEM (ew. jeżeli ktoś miał podobny problem, który został rozwiązany to użytkownik szukający odpowiedzi, może sobie przeczytać jak go rozwikłać )....

myślę, że temat z download'em powinien być tylko do tego przeznaczony i powinien być drugi temat (stworzony przez MODA dla użytkowników) którzy będą się zwracać do nas ze swoimi problemami, w tym właśnie utworzonym temacie, gdzie będziemy starali się je rozwiązywać...

Opublikowano

nie zrozumiałeś mnie... zamknąć ten (przeznaczyć go tylko i wyłącznie dla was) oraz zrobić nowy (podpięty) w którym każdy będzie pisał jaki ma problem z HARDMODEM (ew. jeżeli ktoś miał podobny problem, który został rozwiązany to użytkownik szukający odpowiedzi, może sobie przeczytać jak go rozwikłać )....

myślę, że temat z download'em powinien być tylko do tego przeznaczony i powinien być drugi temat (stworzony przez MODA dla użytkowników) którzy będą się zwracać do nas ze swoimi problemami, w tym właśnie utworzonym temacie, gdzie będziemy starali się je rozwiązywać...

Jeżeli chodzi o moje zdanie to nie chce tego po co dwa tematy do jednego programu.Jest dużo takiego typu tematów i nikomu nie przeszkadza to że pisze się o wszystkim w jednym temacie ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...