Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Mogę Dostać Bana ?

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, opiszę całą sytuację jaka zaszła dzisiejszego dnia, otóż mój char sura 64 lvl, expil sobie na spocie w v1, po pewnym czasie sprawdzam ile % wbiła moja postać a tu patrzę jakiś ziomek mówi do mnie, że nagrał filmik jak zbieram całą kasę ze spota. Czy mogę dostać bana jeśli ten gracz nagrał filmik i wysłał do supportu?

Jeszcze jedno pytanie, bo nie wiem czy można wysłać filmik do supportu, czy tylko przyjmują zrzuty ekranu?

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Jest to możliwe lecz wątpię iż nagrał ;p Każdy tak mówi a nikt nie nagrywa ;] lecz jest możliwość iż dostaniesz bana.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Możesz możesz ale napewno nie nagral jesli dostaniesz napisz do adma o odwolanie sie od bana wyumysl historyjke jakas

Dasz -- ja dam + to nic nie boli

Opublikowano

Przestan graj dalej a nie sie noobem przejmujesz,,, :)

nie dostaniesz i zamknijcie temat:>

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Mi kiedyś ziomek wmawiał że nagrał jak kradnę na DH.Było to parę miesięcy temu a ja dalej mam to konto :].

A Było ewidentnie widać że Dh :P

Oni bardzo rzadko przeglądają materiały im przesłane.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

koleś teraz powiedz na jakim serwerze grasz jak na feniksa to ja wczoraj jakiegoś nooba nagrałem w v1 który rozpoczynał w mieście jak zginął przechodził przez ściany był to tez sura :) radze Ci zrób nowe konto i przeżuć wszystko bo szkoda eq !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

koleś teraz powiedz na jakim serwerze grasz jak na feniksa to ja wczoraj jakiegoś nooba nagrałem w v1 który rozpoczynał w mieście jak zginął przechodził przez ściany był to tez sura :) nick (LAVISTA) hehe nie wiem jaki nieudacznik mógł ustawiać bota w v1 jeszcze przy wejściu do v2 i rozpoczynając w mieście jak grasz na innym serwie to 100 % cię nagrali a więc możesz sobie wszystko przerzucić na inne konto !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja :)

zbieram tez kase ale ze spotu w v2 moim wp 71 lvl na haku ze sciaga kase z calego spotu i przyszedl gosciu 40 lvl i mi pisze ladny filmik pojdzie do gm za 10 min ban ja wychodze z konta aby zmienic ch i co pisze

"Twoje konto zostalo zablokowane"

wiec ja bym sie raczej przejmowal nieraz sa noobki co tylko strasza zebys zlazl im z spota ale niektorzy naprawde wyśla

pozdrawiam

Opublikowano

10 min dosyć szybko ja nas nasz kochany team, mi odpowiedzieli po około 3-4 dniach ;) Ja bym się raczej nie przejmował tym mi się codziennie prawie zdarza taka sytuacja i jeszcze ani razu nie dostałem bana.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ciekawe bo gdy pisałem z GMem na IRC to dostałem odpowiedź w takim stylu:

GM musi sam zobaczyć jak gracz używa nielegalnego oprogramowania bądź jak dostaję screena gdy gracz się pryznaje..

Wtedy może zbanować. ;P

Ale to już dawno było ;)

CX7Rrj.png

Opublikowano

RAczej moglo mu chodzic o expbota .. pewnie pisal do ciebie cos nie odpisywales nagral Cie i tyle ..

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

eh nawet jak nagrał to będzie dużo błędów wiem bo raz ssa wysyłałem i to nie widać ch a to nie widać całej rozmowy itp

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

szczerze to olej to

przykład:

robiłem jakąś tam misje w świątyni biegał jakiś sura 66 lvl i coś tam tworzył olałem go on biegał za mną i pisał "ahahaha ale hacki masz bana mam filmik"

no i ja mu coś tam odpisałem

a koleś znowu "hahah mam filmik masz bana"...

spoko czekam, a czekam jakieś 3 tygodnie ;x

narazie nie dostałem em i raczej nie dostane gdyż większość ludzi tak mówi, a nawet nie mają frapsa albo jakiegoś innego programu pff.

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Raczej nie dostaniesz bana . Podam Ci przykład z ostatniego tygodnia . Codziennie latałem sobie na SH i rozwalałem metki a jak ktoś tez bije to odrazy DH było przygotowane i tylko w ciągu tego tygodnia około 10 osób pisało ze maja filmik i zaraz mam bana ;D Od ostatniego typka minęły dzień a od pierwszych 6 dni a jakoś konto dalej stoi a ja latam sobie i dalej robię to co robiłem . Więc luzik a jak ty tylko kase to co tam . Śpij spokojnie .

Oni nawet spam botów z ch2 nie usuwają :D przez cały dzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...