Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wr

lolek009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start >run wpisz "msconfig" się okno System Configuration Utility i klikasz "LAunch System Restore" później wybierasz Restore my computer to an earliner time i wskazujesz date kiedy ci dzialal warrock

no siema

Opublikowano

ja to mam od dzisiaj chyba albo od wczoraj

SIEMA ZIOMALE JA WAM ZARAZ DOWALE POCIAGNĘ Z M60 I DOBIJE Z BERRETTY NIEMA CZASU DLA CIENIASUW DLA MNIE LICZY SIE TYLKO WARROCK

Opublikowano

Fk Oby szybko bo musze expic hahaa :DD i Mam ten sam problem =\

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Ja gram tydzien na postaci :DD i Dopiero 13 i 62% i Chciałem 14 dojebac =\\\\

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Noom już kolejny śmieszny błąd Gamerfirsta .. Haha byle tak dalej .. ani po exspic ani nic .. 28 lv mam a chce już 29 ;/

Opublikowano

Co k***a 2/3 dni ? OMG!!!!!!!!!!!

Opublikowano

a Niektórzy graja bo jak wszedłem na room to pizgało 7/8 ... a Mnie wywalilo

Opublikowano

Ja myślałem że tą przyczyną jest hack a to jednak nie hack tylko cos z GameFirstem chyba

Opublikowano

Ja mam 15 lvlv i 24% i dzisiaj chciałem sobie dobić do 16 lvl'u, ale widzę ze sobie nie pogram ;/

Opublikowano

Bez czitów i tak nie idzie bo sie wyłancza !!!!!!!

Opublikowano

Mam identycznie K2-Admin-Maximus pytał się jaki jest nasz problem... Więc ludzie pisali że im wyłącza się gra po 30sek. bądz po 2min. K2-Admin-Maximus nie wie co się dzieje i powiedział że nie morze nam pomóc.... -_-

BIEDRONKA WRÓCI!!!

.

Opublikowano

Jak bedzie działać to napiszcie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...