Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ... Robimy tak :

1 Sposób

1.Idziemy tam gdzie expia exp boty te chinskie ;d

2.Włączamy Pickupa Od Kamera ;p

3. Szukamy po mapie w okoliach exp botów lub przy nich Szkatulek ... to nic ze sa podpisane ;d

4.Boty ich nie podnosza wiec podchodzimy i czekamy az bedzie mozna je podniesc ;d

5.Sellamy 1 za 500k i Git w 5 min mozna do 3 szkat znalesc ;d

2 Sposób Szybszy ;d

1.Zrób Pt z Noob harem

2.Noob hara wyloguj

3 Kolo expiacych exp botów leza szkaty ;d Wiec je na dh podnosimy ;d

4 Sellacie je hehe i macie kase ;d

Dawajcie + ;D bo neo daje - ;d

Opublikowano

oświecę ciebie exp boty je podnoszą... No chyba że ktoś jest na tyle głupi że nie ustawił tego.

Ktoś ci dał - to ci dałem + bo nie wiem za co ci ktoś postawił ;p

O widzę że dałeś edita to ok ;]

Ale mało ludzi ma chińskiego farm bota więc mała szansa na powodzenie ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano
oświecę ciebie exp boty je podnoszą... No chyba że ktoś jest na tyle głupi że nie ustawił tego.

Ktoś ci dał - to ci dałem + bo nie wiem za co ci ktoś postawił ;p

O widzę że dałeś edita to ok ;]

Ale mało ludzi ma chińskiego farm bota więc mała szansa na powodzenie ;]

Te Chinskie exp boty tego nie podnosza .. ja nie mówie o easy metin2 tylko o innych ... Rozumiesz ? Te chinskie albo jak by to nazwac yang farmery nie podnosza ich ... 

Opublikowano

No potem jeszcze napisałem dalszy ciąg posta. Jeśli chodzi o yang farmery to fakt przyda się. Lecz to idzie się również samemu domyślić. Masz jeszcze 1x + ;]

@dominikczek

To chyba moja sprawa czy pisze posty czy nie ? Co z tego że jestem w wielu tematach ? i na pewno nie ma mnie we wszystkich.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Tutek jest dobry ale naj lepiej bedzie jak piłki beda dropic ;d to sie duzo na nich zarobi ;p 

Opublikowano

hmmm a kto powiedzial ze te farm boty uzywaja tego który ty masz ? oni patcha nie robili tylko przez obejscie graja ... wiem bo nie cieszko sie domyslic pozniej dam filimik ze nie podnosza na 16 serwie 

Opublikowano

Nie wiem czemu jak robie pt i wylogowuje noob chara i chce zebrac czyis itemek za pomoca autopickapa w kamer modzie to pisze mi, że nie mogę blabla bla...

Możę ktoś wie o co chodzi ?

Opublikowano

Nie wiem czemu jak robie pt i wylogowuje noob chara i chce zebrac czyis itemek za pomoca autopickapa w kamer modzie to pisze mi, że nie mogę blabla bla...

Możę ktoś wie o co chodzi ?

po 1 w mh to tak jak kilka cały czas "z"lub"`"

jak na razie to w mh chyba nie działa więc tylko em2 zostaje albo sam bez pt zbieraj ale naj lepiej jakoegoś chara zostawiać aby expił razem z nimi

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

na dh na pilki w m2 na ch3 najlepiej na poczatku postawic tam gdzie exp boty i full tego ;p sam juz dropie pilki od 10 minut u mam ich 20 ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...