Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem strone w notatniku i jak ja wrzucic na serwer npx.pl prosze o tuta

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Plik -> Zapisz jako -> Wszystkie pliki (z listy) -> index.php

Zapisany w ten sposób plik wrzucasz na FTP (jeśli nie wiesz jak to zrobić, poszukaj w google)

Nazwa zależy od Ciebie, ale pamiętaj, że plik index.php będzie się wczytywał po otwarciu Twojej strony, a nie dowolna nazwa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli chcesz wrzucić to przez ftp to proponuję Ci FileZille lub TotalCommander'a. Pliczek index wklejasz do głównego folderu bazy MySQL lub do public_html

jakiego folderu bazy MySQL :/ ? MySQL i Apache to są 2 różne rzeczy

Btw... nie pisz w stron w notatniku, to jest kompletnie nie wygodne, masz inne programy do tego typu Aptana, PHP Designer, Dreamweaver itp itd

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

@UP

Racja obecnie polecam PsPad masz tam odrazu połączenie przez ftp.

@Topic

Załóżmy, że masz ten plik zapisany jaki index.html lub index.php

Włączasz Total Commandera (TCM) łączysz się przez ftp (passy powinienes miec na stronce na której masz hosting (ofc po zalogowaniu)).

Znajdz ten plik na dysku index.html lub index.php (zalezy jak zapisales) i przesuń je swobodnie i powoli w drugie okienko. :D

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

• Dodaj nową pozycję...