Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Pytanie Czy Rmcf Jest Nienormalny ?

thehumer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy tylko ja mam taki problem że dostałem że niby spamię a wcale tak nie było . RMCF jeśli spamiłem to udowodnij a nie wstawiasz ostrzeżenia bez podstaw więc jak wejdziesz na ten temat to mi tu podaj dowód lub na pw -jeśli się boisz

JEŚLI POMOGŁEM DAJ + TO NIC NIE BOLI I NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

Hmm nie mam obowiążku dawać Ci tematów w których spamisz ale zaglębię się w lekturę i poszukam..

ps 10 % za ten temat

ten temat = spam...

Jeśli Ci się nie podoba to co robię to napisz do administracji kierunek Mike lub do jakiegoś gm'a D@G albo Mounthains

a po za tym może inni też się wypowiedzą co i jak ;p ja jestem otwarty...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jak to jest spam to ja jestem twój stary poszukaj i zajrzyj do słownika co to jest spam bo dla mnie jesteś noobem który nie wie co to znaczy ale będzie wmawiał więc możesz się nawet posikać przed monitorem

Opublikowano

no nie wiem... bo ja też mam spam i odświerzenie tematu a wcale tak nie jest... cały czas niby spam a daje na inne sposoby to samo co jest wyżej...

Kocham !!!

xlosymanx_6_1.png

Opublikowano

losyman nie pisz bo będzie że spamisz najlepiej jak wogóle nie będzie się pisać bo za niedługo jak wystawisz temat z hackiem to będzie spam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...