Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Serverem Warrocka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich! :) Mam problem z WarRockiem... Wywala mnie z servara jak gram. Tnie mi się często i to wszystko wina internetu ale to tylko jest w grze, bo po za nią działa bardzo dobrze wogule się nie muli szybko wczytuje strony. Wcześniej z WarRockiem nie miałem żadnych problemów od wtorku zaczeło się tak robić. Co się dzieje?? Myślałem że to komputer jest zasyfiony, ale zrobiłem formata i tylko trochę się poprawiło :(

Kocham !!!

xlosymanx_6_1.png

Opublikowano

Mam ten sam problem... gram, gram i się nagle tnie, rano tak nie miałem.

maybenow.png

Opublikowano

Też go mam ale wiesz na kompie sam syf więc się nie dziwie że mi tak chodzi bo aż mi się samo gg wyłącza zróbcie se formaty to będzie dobrze ;]

JEŚLI POMOGŁEM DAJ + TO NIC NIE BOLI I NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

Może masz kąpa słabego.... zmień grafę na najmniejszą..

jak włączas wr to powyłączaj zbędne programy... może kompa Ci obciązają..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Może masz kąpa słabego.... zmień grafę na najmniejszą..

jak włączas wr to powyłączaj zbędne programy... może kompa Ci obciązają..

Jak by miał słabego kompa to by tego tematu nie napisał więc pomyśl nim coś napiszesz

JEŚLI POMOGŁEM DAJ + TO NIC NIE BOLI I NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ale mi chodzi o to że mam laggi a to tylko w grze. Że chytam takiego lagga że każdy stoji w miejscu czas się zatrzymuje i mogę se ich pozabijać ale zaraz mnie z Servera wywali i gram bez zbędnych programów. I nie wiem co się dzieje, bo wszystko dobrze działało we wtorek. Tylko następnego dnia się coś zepsuło :angry:

Kocham !!!

xlosymanx_6_1.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli po wywaleniu z gry możesz się ponownie zalogować to nie jest wina WarRock'a

Myślę ,że masz problemy z siecią ,a mianowicie resetuje Ci się czyli innymi słowy włącza i wyłącza dlatego masz takie przerywniki kiedy grasz ...Także czasem tak mam i właśnie wtedy jak mi net na chwile siada .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...