Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocenie Po Update

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Eh....

Moze ktos wrzucic starego sro clienta i silkroad.exe bo ja juz podmienilem za to tutaj a wczesniej za to nowe z nowego patcha.

Prosilbym tez o wrzucenie media z tamtego tematu na inny server...Z tamtego mi nie lapie w ogole.

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

Zaraz mnie coś trafi... Zrobiłem wszystko :

*ściągnąłem media.pk2 i podmieniłem

*ściągnąłem launchera i sro_clienta z tego tematu i też podmieniłem

*spatchowałem patchem 1.677

A nadal mi wyskakuje błąd z tymi znaczkami i (9).

SaintCandy.png
Opublikowano

Ludzie co mam zrobić żeby srproxy mi działało ...? Przed update jak najeżdżałem myszka na ten program to pisało mi srproxy + bot connected a teraz nie ma tego connected .

Ps mój sys operacyjny to Windows Vista

Opublikowano

Ludzie co mam zrobić żeby srproxy mi działało ...? Przed update jak najeżdżałem myszka na ten program to pisało mi srproxy + bot connected a teraz nie ma tego connected .

Ps mój sys operacyjny to Windows Vista

Wpiszujesz dobre IP? Dajesz ''start'' wyłączyłeś gg?

Opublikowano

siema mam taki problem wszystko ładnie pięknie włączam bota wchodze na postać wszystko działa a po parenastu sekundach gdy juz sie char bufuje wyłącza gre całkowicie samo i wraca do pulpitu ocb ??

Opublikowano

@2up

Mam to samo :/

@up

Zrobiłem tak jak napisał ten eyes czyli ściągnąłem to media wkleiłem i spatchowalem,

@edit

Dobra juz nie mam tego c9 tylko bot mi chara nie wczytuje :/

Chyba wiem czemu ale nie wiem jak temu zaradzić, zauważyłem ze srproxy nie chce zadziałać. Wcześniej jak najeżdżałem na ten program pisało mi srproxy+bot connected a teraz tylko srproxy + bot .

Jak zrobiles ze nie masz C9? :D u mnie zawsze bot dziala ale od wczorajszego popoludnia zaprzestal, a chara nie czyta nawet jak mam srproxy+bot - connected ...

everythingfou - sprawdź to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...