Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2United Czy Shocklongju2

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jaki serwer uważacie za lepszy i godny pogrania :P opisujcie tu swoje eq i wyczyny serverowe xD:D

^^

Opublikowano

Na shocklongju2 grałem tylko chwilę i po tym jak zauważyłem, że wszyscy rozmawiają po włosku zrezygnowałem.

Polecam Metin2United ze względu na łatwość języka, bo angielskiego już od podstawówki uczą więc wszyscy podstawy znają. :)

Po za tym komu by się chciało tłumaczyć bonusy z włoskiego na polski, bo na spolszczeniu nie warto grać ze względu na bronie nowe.

Więc jeśli nie znasz włoskiego wybierz Metin2United. :)

Jeśli pomogłem daj +.

Jeśli moja wypowiedź jest ci obojętna - omiń ją.

Jednak wolę te +. :D

Gdy gram wojem nick Xonar

Gdy gram sura nick 369

Praktycznie zawsze grę zaczynam w Jinno później się przenoszę do Shinsoo.

Praktycznie zawsze grę zaczynam dziewczyną później zmieniam płeć.

Opublikowano

Metin2United, ale jest off ;/

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

fajna dyskusja co jest lepsze moze jakies powody podawajcie a nie :)

ps:

jak dla mnie temat bezsensu poniewaz kazdy ma swoje podglady... a jak mi sie wydaje moderatorzy pozwolili tylko na dyskusje o danym serverze a nie co jest lepsze :P

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Ja nie grałem na tym i na tym ale stawiam na Metin2United po tym jak przeczytałem wasze komentarze o Shocklongju2.

napiskx.png
Opublikowano

ja bym polecil metin2united wbilem w tydzien 110lvl eq pro bylo ale OFF na czas blizej nieokreslony :(

Opublikowano

na shocklongju grałem chwile, potem off, obowiązują języki włoski i angielski, nowe mapy,bronie,potwory, mało ludzi jak narazie (jinno)

na m2united się nie orientuje, bo grałem może z 5 minut.

Opublikowano

Dobra moze teraz ja sie wypowiem moim zdaniem lepszy jest metin2united tylko niewiem do kiedy off moze ktos wie? :P

^^

Opublikowano

m2 united zdecydowanie , w shocklongju nie grałem , ale united to najlepszy priv , takie mam ogólne wrażenie :D

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

Metin 2 United to lepszy serwer. Są metale i bodzie w sklepach a nie tak jak w shocklongju, że trzeba z pudełek kupować. Jakoś strasznie dużo expa trzeba do wbijania levli (ok. 100k expa na 8 lvl z tego co pamietam), ale i tak szybko exp idzie. W sklepie nie ma bizu na wyzsze lvle, a jak dropi ci tyle itemow i wszystko pisze po wlosku to bardzo trudno jest sie kapnac ktorego itema wypadaloby podniesc, bo jest nam potrzebny. Są problemy z ulepszaniem bo nie ma metali. Dlatego zdecydpwanie lepszy metin 2 united

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieje że M2United s2 będzie on ^^

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...