Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini Lan Party!

Praza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodzina się zjechała a w zasadzie wszyscy ze smykałką do grania :) mamy kompy , switche , kable RAJ pomijając duchotę w pokoju i latające kur*wy na lewo i prawo. Po 2 dniach non stop grania w cs'a już powoli zaczynamy się męczyć dlatego szukamy faktycznie ciekawych gierek na party. Wymienię parę z którymi mieliśmy kontakt:

Cs

L4D

Age of Mythology

Titan Quest

Loki

Age of Empires

Diablo

Civilizacja

Europa Universalis

Kayane and Linch

Baldury

Swat

Warcraft

Battle Fieldy

Never WInter

Cody ...

Szukamy czegoś świeżego , coś o czym nie wiemy. Jak ktoś nie jest pewny to morda , hamak to nie to samo co lan party. No i na koniec dodam że za sequelle urywam łeb bo ich nie uwzględniłem!

Opublikowano

GTA 4 w lanie to jakaś porażka , wgl. mp to porażka ! Może nie tyle co sam gameplay co łączenie , mimo wielu prób wszyscy nie mogli wbić bo każdemu o co innego sapało ...

Opublikowano

Dobra może tak nic nie dokupimy , klawiatura & myszka oraz interesują gry na 4 osoby min , to będą 2 mecze takie same

Opublikowano

Jeśli chodzi o multiplayera na jednej klawie to tylko Larax & Zaco

Larax--Zaco_195.jpg

P.S Podobno Grafika się nie liczy tylko fabuła :)

Opublikowano

Borderlands ? Assassin z nieba nam spadłeś :D ( klawiatura i myszka -> żadnych padów i innych gówien )

Coś jeszcze mistrzowie ?

Opublikowano

Pokemon Emerald na VBA emulatorze ._.

League of Legends ostatnio ciupie i muszę przyznać, że całkiem całkiem gierka. Jakbyście porobili teamy i grali to byłoby pro.

@konr00

Miszczu! Grałeś w to? To jest epicka gra. Zawsze nie wiedziałem jak rozwalić tego ostatniego kraba to spamowałem bombami i jakoś wychodziło. =P

1644b8636667.png

Opublikowano

Bociek ja aż tak daleko nie doszedłem w szkole na niby INFORMATYCE w to pykaliśmy z kumplami i się zawsze przeszło z 3-5 poziomów niezapomniane wspomnienia :D

Opublikowano

Fifolski

Napisano dziś, 09:33

A stare dobre Hirołsy ? 3 albo 5 ?

A co IV wadzi? Nie wiem za co jej tak nie lubicie.

Grałem w V , III, II i żadna mi nie podpasowała część jak IV.

Wg mnie najlepsza.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

a wg. mnie to Heroes IV to totalna porażka ... Heroes V Dzikie Hordy najlepsze ;)

Autorowi polecam Borderlands 100x lepsze od L4D

Opublikowano

Polecam Dungeon Siege 2,Border Lands oraz little fighter ale jakiś mod no ale zwykła wersja też może być ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Większości z Was dziękuję z resztą proszę o zapoznanie się z jak że trudnym słowem jakim jest LAN PARTY , jesteśmy BEZ NETA na lokalu czyli LoL odpada a w lola graliśmy i dobrze szło ale teraz nie ma dość netowych kabli ... a więcej już nie kupimy :D Pomogliście strasznie ale ktoś się może orientuje czy TF2 ma lana ?

Opublikowano

a wg. mnie to Heroes IV to totalna porażka ... Heroes V Dzikie Hordy najlepsze ;)

Autorowi polecam Borderlands 100x lepsze od L4D

Uzasadnij. :unsure:

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...