Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Gildia Rr Csro.

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Cześć. Wiem ze wiele osób z tego forum było w mojej gildi na Csro, serwer SŁNo. Jestem założycielem gildii (RedRibbon) a teraz wchodzę i patrzę że nie jestem już masterem a na dodatek jestem bez gildi. Wie ktoś z tego serwera kto jest teraz masterem i dlaczego to zrobił? ;>

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Istnieje, widziałem ludzi z tą gildią kilka dni temu. ;)

Opublikowano

ta tez widziałem ze "nasza' gildia odżyła i grają tam niby na legalu :P w pt ciągną. ale same słabiutkie levele tam są, max chyba ma 74level, a reszta ciągnie caly czas pt mujigi

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Jedyny ja ocalaly gram na tym serverze.. redribbon istnieje czasem ich spotykam ale glownie to lvl ~30. Jakbyscie chcieli znow zaczac grac to moge was pofaramic ^^

@up

nawet dali ss na srocompl ze swoim pt mujigi xD

sygna1o.jpg

Opublikowano

Jedyny ja ocalaly gram na tym serverze.. redribbon istnieje czasem ich spotykam ale glownie to lvl ~30. Jakbyscie chcieli znow zaczac grac to moge was pofaramic ^^

@up

nawet dali ss na srocompl ze swoim pt mujigi xD

SonYou nie tylko ty ostatni grasz ja też jeszcze koxam :D

@Topic a Leśny gadałem z nim użył opcji vote new leader :D i ukradł ci gildie :D ale w guild u niech jest 49 osób bo mam ich w uni ale nie długo bo to dzieci ;p

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Opublikowano

Jak przestaliscie grac to co mieli zrobic?

no prosze..

wbiliscie 1 raz od 2 miesiecy i macie jakies problemy :s kazdy normalny by tak zrobil.. jezeli juz chcecie wracac na csro to sobie z nim pogadajcie.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Jak przestaliscie grac to co mieli zrobic?

no prosze..

wbiliscie 1 raz od 2 miesiecy i macie jakies problemy :s kazdy normalny by tak zrobil.. jezeli juz chcecie wracac na csro to sobie z nim pogadajcie.

No dobra, ale to chociaż jakoś powinien się postarać o kontakt z gm ale choj i tak tam nie gram ;P.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie zamykać mi tematu, kiedy uznam to zamkne.

A ten leśny jest tutaj ? ;]

Opublikowano

Nie zamykać mi tematu, kiedy uznam to zamkne.

A ten leśny jest tutaj ? ;]

raczej nie, on gra na "Legalu" znaczy pytałem się używasz bota "nie" a wiesz ze RR powstało przez ekipe MPC "co ty, może nie wiem" xD

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli dzieciak to zleje, jeśli byłby rozumny człowiek to zwróci. Jego decyzja odwzoruje to kim jest.

Opublikowano

Jeśli dzieciak to zleje, jeśli byłby rozumny człowiek to zwróci. Jego decyzja odwzoruje to kim jest.

Na moje oko nie ma szans mają 40/50 ludzi -.-.

Admin Cienia
Opublikowano

Fakt faktem było to zagranie nie fair cóż może zrozumie jak dorośnie.

Opublikowano

Nie jestem w temacie ale było to fair , po to właśnie jest ta funkcja w tej grze.

Bez GM'a nie można robić wielu rzeczy jak np. zmienić unię czy pójść na guild war.

Na takie sytuacje właśnie, kiedy GM ma w dupie swoją gildie jest przewidziana taka funkcja.

Mogles po prostu dać komuś zaufanemu GM'a na okres swojej nieobecnośći a Ty po prostu ich olałeś.

Nie chcę tutaj nikogo osądzać lecz tak to wygląda w opinii obiektywnej osoby, która nie zna nikogo z Was.

Masz oczywiście prawo do niego napisać i wytłumaczyć całą sytuację. Jeżeli jest to koleś na poziomie to na pewno dojdziecie do jakiegoś porozumienia .

W tym momencie to właśnie Ty zachowujesz się dziecinnie nastawiając innych na tym forum przeciwko niemu bez uprzedniego kontaktu z nim.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Zgadzam sie z toba nestle, ale nie musisz odrazu pisac ze dig zachowuje sie jak dziecko ;D poprostu chce to zapewne wyjasnic.

sygna1o.jpg

Opublikowano
Fakt faktem było to zagranie nie fair cóż może zrozumie jak dorośnie.

Dlatego użyłem epitetu, że zachowuje się dziecinnie.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Co wy tam wiecie.D&G nie mógł też wchodzić do gry bo zapomniał pasów.Wiem pamiętam bo jeszcze sam z nim rozmawiałem jak chciałem żeby dał mi tą guild.Guild ma dużo osób tak łatwo nie odpuszczą :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...