Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event 09.07.2010

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc moi drodzy użytkownicy działu Warrock z okazji wakacji(wiem już trochę trwają ale zawsze lepsze to niż nic) organizuję jutro Event.

Event ten będzie polegał na zwykłej grze... 8v8 na mapie Marien... gramy do 9 zwycięstw..

Dozwolone jest używanie każdej broni, px'ów, lecz niedozwolone jest używanie hacków.. każdy hacker zostanie wywalony z roomu i zbanowany... W czasie gry będą robione screeny przez osoby do tego upoważnione... No chyba że ktoś z was zauważy jakiegoś hacka to proszę zrobić ss i wstawić do tego tematu po meczu.... Jeśli ktoś będzie mówił na drugą osobę hacker bez podstawy... poniesie tego konsekwencjie.. a jakie dowie się w swoim czasie...

Z tytułu tego ze mnie nie będzie podczas grania wszystkie prawa moderacji teamów i wszystkiego podczas gry wyznaczam użytkownikowi Wrrr (nick z mpc)To on zastąpi moją osobę podczas gry... więc macię się go słuchać....

A więc przejdźmy do rzeczy:

Event Dnia 09 Lipca 2010 roku o godzinie 15.30 Na serwerze Europe... (numer roomu i hasło dostaniecie na pw) room najprawdopodobniej będzie już funkcjonował od godziny 15.15 więc jak coś już będzie można wejść najprawdo podobniej w tej godzinie dostaniecie wiadomość pw na mpc albo w grze wr jaki room i hasło (oczywiście osoby które się zapiszą)

Teamy:

Derbaran

1. m4giczny (on wami dowodzi)

2. sirmatiz

3. z0lw1k

4. dax667

5. dzydu23

6. 0garniety

7. gmeaan

8. plki11erpl

NiU:

1. bialdaniel

2. czarkos123

3. pr0b4rtez

4. xbrutallx

5. babyl0v

6. tuur3o

7. Adus12

8.lolololo29

Teamy zostaną rozlosowane więc nie pisać w poście ze ja chcę do NiU a ja do Derbaran....

W poście natomiast należy umieścić swój nick z wr który ja wpisze do któregoś z teamów....

Aha zapomniał bym oczywiście dla gracza najlepszego przewidziana jest nagroda... A najlepszy gracz to ten który będzie pierwszy w zwycięskim teamie, zastanawiam się także dla nagrody w postaci promocodu na jakąś broń dla osoby najlepszej w teamie przegranym ale jak coś ulegnie zmianie napewno to tutaj zamieszczę....

Więc najlepszy gracz otrzyma Premium Gold na 3 dni.....

Wasz mod RMCF1902 z pomocą Wrrr

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

dopisz też mnie plki11erpl

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Dj Raaban - Be Alive

Opublikowano

Nie ma już miejsc nie pisać że są każdy kto napisał po moim wcześniejszym poście 10 % za spam te 2 miejsca są zarezerwowane....

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Narazie temat zamykam bo niektórzy nie rozumieją.... jak sie do nich mówi...

Hmmm 2 up może grać każdy ja nie bronie nikomu... bez różnicy czy to pro czy nie ma byźć dobra zabawa

Temat otworzę jutro ok godziny 15,20....

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...