Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, czy po zakończeniu eventu ze szkatami te szkaty co dropłem znikną?? Bo chce je potrzymać i za miesiąc sprzedać jak zdrożeją więc jak one znikną??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

nie nieznikną, ale chyba mogą przestać działąć jak glyph.

Kamienie Glyph się oddawało , więc po prostu NPC zabrali.

Szkatułki nadal będzie dało się otwierać i dużo zyskają na wartości po jakimś czasie.

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

Kamienie Glyph się oddawało , więc po prostu NPC zabrali.

Szkatułki nadal będzie dało się otwierać i dużo zyskają na wartości po jakimś czasie.

poczytaj troche na forum metin2 .... po evencie szaktki nie bd sie otwierac bo sa tylko na specialne okazje ; )

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

poczytaj troche na forum metin2 .... po evencie szaktki nie bd sie otwierac bo sa tylko na specialne okazje ; )

Dynie się jakoś dało otwierać.

Najlepiej daj linka do tamatu , gdzie pisze , że Szkatułki da się otwierać tylko na specjalne okazje . : )

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

To może piłki sobie zostaw a szkaty teraz sellaj bo są i tak w c**j warte.

Co do pytania, nie, Nie znikną Ci te szkatułki.Ale nie wiadomo czy będzie się dało otwierać.Ale ty o tym wiesz.A Ten komu będziesz sellał może nie?? :P

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

A ja mam jeszcze Dynie z zeszłego Halloween ;)

A 1 szkate z pierwszych dni eventu też sobie zostawiłem ... Tzn zostawiłem 7 , ale 6 otworzyłem [po czasie] i akurat w szóstej Bodzio :P

A ten Zwój boga smoków czy jakoś tak lepszy od bodzia nie ? Bo on jeszcze daje 10% ...?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No to wkońcu ktos odpowie bo nadal niewiem czy zostawić czy otwierać czy tera selać bo nie chc ich zmarnowc albo link do tematu na oficjalnym bo nie moge jakos znaleć za odpowieć ++++++

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

na PL byc moze ty zalozyles temat i modek z pytan odpowiedzial ze nie wiadomo(lecz uwazam ze bedzie szlo otwierac:P)

@up. tak, niby daje 10% wiecej i dziala jak bodzio;P

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...