Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Proszę O Pomoc, Hwang ;X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gram na serwerze fyyt2 i mam 90lv, mam hwanga +9 i teraz chciałbym złotego zrobić a nie mogę najeżdżam metalem na hwanga i jest żółte czyli że się da ale niestety nie wyskakuje mi okienko co trzeba mieć i wgl.. a wszyscy mówią że metalem się ulepsza a ja nie mogę ;x Proszę o pomoc, !

* Dodam że gram na modzie i zrobiłem ze zwykłej mini i potem z mini na hwanga i wszystko ok a teraz nie mogę ;x

Czy może jakieś dodatkowe pliki pomogą ;x ? Pomocy..

18706.png
Opublikowano

Czasem jest tak, że metalem się nie da, spróbuj u sury albo dt, mi raz ulepszyło na kliencie u sury ;P Ale nie hwang tylko broń, na modzie nie działało ani metalem ani u sury, ani w dt ;)

w dupie mam to, czy dasz mi + czy - .

Opublikowano

ściągam clienta, a mam pytanie jeszcze jedno :

Jak ściągnę to co muszę zrobić żeby działało ? Rozpakować i zainstalować tak ? A jak uruchomić? zmieniać nazwę czy coś ?

18706.png
Opublikowano

O to się mnie nie pytaj, czarna magia... xD Hmm, na forum albo na yt na pewno znajdziesz odp :) Możliwe też, że nazwy nie trzeba zmienić... A co do tego hwanga, to pewna nie jestem, ale klient na pewno się na przyszłość przyda ;)

w dupie mam to, czy dasz mi + czy - .

Uczeń
Opublikowano

Dajesz Hwanga +9 na spol na 1 miejscu w EQ, na 2 (kolo hwanga) dajesz metal, klikasz F5 wpisujesz stone i powinno sie pokazac okienko jka pey ulepszaniu tyle ze nie wiem czy ci sie zolc nie pokaze bo nie mam pewnosci czy zlotego widac na spol :D +?

#Edit:

to twoje EQ:

| H | M |

| w | __|

Tam gdzie HW to hwang a gdzie M to metal ale myse ze tego nie przeba bylo pisac :P

Pomogłem?? Daj +

:D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

beu2.jpg