Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Mieć Bardzo Duży Drop Z Metinów

matimati122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkryłem to dawno ale dopiero teraz to piszę ponieważ juz o tym zapomniałem Będziemy potrzebować;

jakiś10 lv zęby mieć już skille i jakiś mieczyk +7+8 żeby dobrze ubijał nie musi być + tyle jakiś wyższy 30 - 40 lv który będzie dawał rade np. na metku zazdrości i idziemy tam 2 katami nie dajemy siebie w pt tym wysokim lv bijemy aż zostanie tak parę milimetrów hp potem się wyższym lv wylogowujemy i tym mały lvlkiem dobijamy ta końcówkę życia gry nasz 2 har jest wylogowany i drop jest 2 razy większy ale pamiętajcie 2 postać musi być wylogowana ; )

Liczę na +

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

człowieku drop z metka większy lub mniejszy zależy od szczęścia lub jak masz rękawice z is NIE MA SPOSOBÓW NA WIĘKSZY DROP METKA tylko is lub szczęście

Szukam konta w metinie i w plemionach jak masz jakieś pisz na gg:19411323

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mylisz się im na niższym lv ubijesz metka tym większy drop i nie spamuj bo sam to testowałem i wiem nie wierzysz to przetestuj a nie mi tu głupoty gadasz ... ubić metka 10 lv'em a 30 to jest różnica jak i lv jak i dropu.

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Opublikowano

Jak mam rację to czemu dałeś mi minusa?

Malo kolorowe?

Opublikowano

To nie prawda drop bedzie taki sam ponieważ nie ważne jakim lvlem dobijesz metka tylko jakim go biłeś -.-

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ale tym co go biłeś to się trzeba wylogować i cały drop idzie na tego 10 lvla ...

Malo kolorowe?

Opublikowano

EKHM niech ktoś to sprawdzić ja kmoje zdanie was nie przekonuje a nie - wpierdalacie

Malo kolorowe?

Opublikowano

EKHM niech ktoś to sprawdzić ja kmoje zdanie was nie przekonuje a nie - wpierdalacie

HAHAHA sory za spam ale rozbawilo mnie to gosc 3 czy 4 raz powtarza zeby sprawdzic a kazdy i tak swoje :D to jak sprawdzil ktos?

od plusa wolalbym szlunia albo jakis browarek ale jak sobie chcesz ;)

Opublikowano

Ja ci dam + bo wiem, ze to dziala ;) sam tak kiedys robilem ;] i drop byl naprawde niesamowity.

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Oczywiście to nie pomaga w ten sposób, aby za każdym razem dropiła aura, lecz gwarantuje jakiś drop (w przypadku kd może być lepszy). Stary sprawdzony sposób, ale byłeś pierwszy :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Dziala czasami nie trzeba wylogowywać chara nawet ^^

ja wczoraj expiłem buffa a tu dwa metki zazdry i czerni z zazdry KU dla buffa berserk a potem z czerni kd speeda +3 więc Prawdy trochę jest w tym :)

Opublikowano

ludzie sie nieznacie im mniejszy lvl tym wiekszy drop nawet na boradzie jest ja raz tak zrobilem mialem dropa w pt bo go expilem bije metka glownym harem i mi na dropa dropnoleo ku xD a nawet metka nie uderzyłem

Opublikowano
2 katami

mała literówka w 1poscie

Prawda jest taka, drop jakiegoś przedmiotu ma szanse np. jeżeli ma dropnąć stalka dla woja to ma on dajmy na to 50%, jeżeli bije to mały lvl to ma większą sznase (50%) na to że wyleci stal, a jak bije nie wiem 86lvl metka w 70lvl metina to szansa jest mniejsza.

Starałem się napisać zrozumiale i rozwiązać wasz spór.

Opublikowano

Też tak kiedyś robiłem (już dawno...), ale zanim znajdziesz metina i go będziesz rozwalać, to zawsze przyjdzie jakiś noob :D

Opublikowano

TO DZIAŁA !! kiedyś 70lvlem rozwaliłem do samej końcówki metka czerni ... koleś z 18lvlem co go lal ubił do końca i dla mnie dropla księga i kd :) a dla tamtego potki :D

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Gadaćie ze nie działa, ja to na innej zasadzie miałem, bije metka 65, zostala doslownie koncowka wywalilo mnie,jakaś pni 83 lev go dobiła i calutki drop dla niej (jak sie wylogujesz caly metek tak jakby jest nie bity przez Ciebie) Wiec wystarczy ze maly lev dobije tego metka i jes tak jakby on go il calego

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Hehe to nie działa tak jak podejrzewałem. Koleś zabij sobie metka zazdrości samym 10 lvlem ( wątpie że dasz rade na plu ;P) i zobacz jaki będzie drop ... ja z kumplem 35 a on 38 lvl na bojach zjechaliśmy Metka na 80 lvl wiesz jaki był drop ??? same poty ....

Opublikowano

Ile razy to można powtarzać : Drop zależy od szczęścia !!!!

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

To działa

Jak np bijecie best specjaliste 80 lvl to wam nic nie wyleci a jak 25 to moze wyleciec fms

Tak samo jest z metkami tyle że kiedy sie wylogujemy tak jakby kasowalo sie wszystko co ubiliśmy i jezeli ten caly 10 lvl doije sama koncowke to metin będzie "myślał" że ten 10 lvl ubił całe hp a wiadomo, że im niższy lvl tym wyższy drop (nie licząc oczywiście różnic 35 lvlów )

to by było na tyle +-ik dla autora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...