Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopiowanie kasy CBL

raymid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukalem na całym forum i nic nie znalazlem . Otóż chodzi mi oto że w cheat engine jest edytor hexów ,bynajmniej ja mam w wersji 5.11 .Gram na prywatnych serverach i uzywam speed hacka i kiedys pokusiło mnie zeby sprawdzic czy da sie kopiowac kase i wpisalem do hexa cyfry ktore oznaczaly liczby mojej kasy i jak znalazlo to wpisalem 20m kliknolem ok i o.O patrze kasa jest , podszedlem do jakiegos goscia dalem mu Trade i moglem mu ta kase dac , poszedlem do DP wzocilem kase i tez byla powylanczalem wszystko i kasa po nastepnym logowaniu wszystko bylo kupilem itemy itp... ale jak chcialem juz za 2 razem itd to po przerzuceniu kasy albo do DP albo komus na trade cabal dostawal DC nie wiem dlaczego za 1 razem wszystko poszlo ok ... a potem juz nie moglem kopiowac... Jeżeli wie ktos jak da rade kopiowac kase na PRIVKACH to niech poda jakies wskazówki chociaz jak to zrobic...

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I sposob czyli w cheat engine wpisujesz ilosc kasy jaka posiadasz szukasz hexa edytujesz .. dodajesz 5 zer ;D oto ci chodzi ? Mi jednak tez o to chodzi lecz po przekazaniu kasy na trade/depo/sklep dostaje/my DC, jeżeli chodzi ci o jakis inny sposob to sry ale nieznam

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano

nie da sie...jak by sie dalo to juz full ludzi mialo by all kasy...

` Przecież każdy ma marzenia. Tego nikt mi nie odbierze... `

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

18706.png

5497.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...