Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Według Was Jest Najlepsza Gra Rpg ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałbym się dowiedzieć jaka według was jest najlepsza gra RPG, co w sobie takiego ma,o czym jest,czy warto zagrać.

Po większej ilości postów dodam ankietę.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Według mnie najlepsza grą RPG jest Demons Soul's. W życiu nie grałem w tak trudną grę. Dopiero po 300-400 zgonach udało mi się pokonać wszystkie demony i paru bohaterów. Polecam tą grę bo naprawdę trzyma poziom. A i jeszcze jedno tylko dla posiadaczy PS3 ;p. Recenzja dodana nie dawno przez CDAction: http://www.cdaction.pl/news-13556/recenzja-demons-souls-ps3.html

Jeśli jesteś casualem nawet nie zaczynaj grać, bo nawet jak masz duży lvl i chwila nieuwagi to możesz mocno oberwać nawet od słabego potworka.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Fable - The Lost Chapters mi się spodobało, gdyż można wybierać, czy chcesz być dobrym, lub złym charakterem.

76561198077714139.png