Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tylko Popatrzcie Jak Nexon Szaleje

kafarekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec chciałem wam pokazać jakie szaleństwo maja w CA NA i tak już jakiś czas oczywiście bronie się zmieniają i to jest piękne nie to co w CA EU może się kiedyś doczekamy hahah

combatarms00j.jpg

Opublikowano

dużo więcej niż tylko pistolety ;) a to że na US się powodzi to każdy wie, bo nx mogą mieć za darmo ;)

Opublikowano

za darmo ? skad ;d ?

wejdź na nexon.net potem get nx i masz "Earn free nx" dostają je za wypełnianie ankiet

Opublikowano

nie wiem, nie mieszkam w Ameryce, ale my nie możemy tego wypełnić ... a zanim to u nas będzie, to już CA się znudzi :P

Opublikowano

Dev!l co ci to da?I tak byś musiał sie nagłowic żeby ci wersja US poszła na twoim kompie (zmiany IP itp.) a jak ktoś grał w War Rock'a to wie że tam jest tak samo.Koreańce którzy wymyślili gre mają już Chapter 10 a my stoimy na 2 i trwają przygotowania do 3,koreańce mają pełno super broni ,bronie nie są dla premium tak samo jak mapy i px-y a my mamy płatne.Z rzeczy do kupienia mają tam tylko premke zwiększającą exp i to wszystko, nie tak jak u nas sępią o wszystko -.-

W innych krajach mogą robic ankiety czy nabijac punkty i kase za pomocą reklam u nas nie.Jest wiele takich przykładów.Ale osobiście uważam że to polskie prawo jest do dupy i dlatego sie tak dzieje.

Opublikowano

hmm masz trochę racji, ale nexon dzieli sam w sobie serwery, na US, EU oraz SEA (nie wiem jak tam jest z CA, ale Maple jest bardzo podzielone) dla tego żeby zmniejszyć laggi, przecież czasem na Eu jest pełno laggów nawet przy dobrym sprzęcie bo serwery są przeciążone, a to że europejskie firmy nic nie robią to już nie jest wina prawa. zresztą ile wcześniej wyszła wersja koreańska warrocka a ile potem nasza ... nie wyobrażam sobie gdyby gra ruszyła od razu z chapter 10 zamiast chapter 1 ;) było by to nie fair w stosunku do programistów

@Down

Hot spot ? ;D

Opublikowano
Dev!l co ci to da?I tak byś musiał sie nagłowic żeby ci wersja US poszła na twoim kompie (zmiany IP itp.) a jak ktoś grał w War Rock'a to wie że tam jest tak samo.Koreańce którzy wymyślili gre mają już Chapter 10 a my stoimy na 2 i trwają przygotowania do 3,koreańce mają pełno super broni ,bronie nie są dla premium tak samo jak mapy i px-y a my mamy płatne.Z rzeczy do kupienia mają tam tylko premke zwiększającą exp i to wszystko, nie tak jak u nas sępią o wszystko

W innych krajach mogą robic ankiety czy nabijac punkty i kase za pomocą reklam u nas nie.Jest wiele takich przykładów.Ale osobiście uważam że to polskie prawo jest do dupy i dlatego sie tak dzieje.

Grałem w Ca NA ... Wystarczy 1 program zeby se pograc ...

Daj + ;d

0038sub2limg12.png0029limg24.png0050sub2limg1.png

Opublikowano

Ej Lenart a zeby wypelnic ta ankiete trzeba chyba tylko zmienic jezyk w przegladarce na ten z jakiego kraju jest serwer ;p na niektorych servach mi takie cos dziala polecam opere xD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

No tak ja też gram w CA NA i nie mam zamiaru się przerzucać na EU bany za nic i ogólny syf w NA jest tyle serwerów że na pewno ktoś trafi na taki co lagów nie ma ja tak mam lagi mam rzadziej niż w wersji EU A ci co grają w CA NA proszę pisać na PW popykamy razem. Po za tym w wersji NA co 2 max nowy event plus te starsze wypas.

Opublikowano

No tak ja też gram w CA NA i nie mam zamiaru się przerzucać na EU bany za nic i ogólny syf w NA jest tyle serwerów że na pewno ktoś trafi na taki co lagów nie ma ja tak mam lagi mam rzadziej niż w wersji EU A ci co grają w CA NA proszę pisać na PW popykamy razem. Po za tym w wersji NA co 2 max nowy event plus te starsze wypas.

mogłbyś mi dac link do instalki z CA NA bo niemoige znalesc

bez youtuba

Opublikowano

http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=combat+arms&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=11853d8e80f22887 

drugi link ...

Opublikowano

Hhahahahnie nx już nie ma darmowych przynajmniej już z 3 tygodnie nie mogę trafić wcześniej były musisz trafić a to nie takie proste ale jak trafisz na kilka ankiet to tak w godzibke morzesz szarpnąć nawet 8.900 NX za free jak masz palce sprawne do klawierki hahah

Opublikowano

Po 1 popracuj nad ortografią "morzesz" -.-. Na NA jest tylko nx kidów że szok, powiedz co to za gra skoro wciągu 30 sec dostaniesz z 5 razy z m32 ? o.O Chore to jest dla mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...