Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zbugowana Postać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chyba dziś przez przypadek zbugowałem sobie postać podszedłem do egzekutora bitewnego wybrałem przedostania opcje wyskoczyło mi coś po chińsku kliknolem i gdzieś mnie przeniosło tak jakby na ognista ziemie i nie mogę stamtąd wyjść wyskoczył mi tez tam jakiś komunikat i jakieś niebieskiej pieczęci.Nie wiem jak z tamta wyjść pomocy.Z góry dziękuje.Jest to na priv serwerze

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

hmm, spróbuj pierścieniem teleportacji, zwojem powrotu albo tele to żonki, o ile ją masz;)

w dupie mam to, czy dasz mi + czy - .

Opublikowano

Serwer to RemixMT2 pierścienia teleportacji nie mam żonki tez a zwoje niestety nie działają jest to ta mapa gdzie na innych serwerach są zombie lecz tutaj nic nie ma jutro zagadam z GM może mnie telepnie

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

Opublikowano

jesli jestes gdzies w gildi popros o wojne daj sie zabic poczekaj 3 min to przeniesie cie do m1 :) miałem taki sam problem i to podziałało :)

Opublikowano

Ok dzięki może to podziała łapcie 5*

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wejdz nowa postka nie potrzebna ta nowa ma zabic ta co chcesz wyjsc padasz bierzesz miasto i gotowe

P.s to mapa eventow

daj +

OsadaMt2 Tak Wiele Do Zrobienia, a Tak Nie Wiele Czasu....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...