Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Szukam downloada do Metin2 US od z8Gamesa . Poszukuję go w najlepszym formacie czyli w zip :D Dam dużo piąteczek i bardzo dużo ocen :P

Opublikowano

@Up

Ty mi podałęś oficjalny link co ma 490 mb :D ja szukam przez kogoś spakowanego w zipie :P Rok obojętnie który :D

Opublikowano

No ale wiesz upload to jest nie więcej niż jakieś 20 góra minut ;) A chyba się opłaca bo nagrodą jest 5* przez tydzień i oceny full ocen również przez tydzień ;)

Opublikowano

Chłopie, przez to szukanie, uploadowanie 20 minut szybciej byś ściągnął z oficialnej strony. Po co się pier******? Utrudniasz sobie życie, tyle ci powiem ;)

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

No ale wiesz upload to jest nie więcej niż jakieś 20 góra minut ;) A chyba się opłaca bo nagrodą jest 5* przez tydzień i oceny full ocen również przez tydzień ;)

Używaj opcji edytuj i nie dubluj postów! Poleciał warn.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Używaj opcji edytuj i nie dubluj postów! Poleciał warn.

Rodi nie spamuj proszę, wszystko ma napisane w logu ostrzeżeń ;) [xD]

Nie wiem czy wiesz ale ich instalatoe już jest skompresowany, myślisz, że da się jeszcze raz spakować to co już spakowane? NIE. Zapewne oni też dbają o userów więc pewnie ich instalator jest już w pewnym stopniu spakowany..

Pobieraj to co jest (poświęć nockę czy coś) a nie szukasz czegoś co jest raczej niewykonalne..

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

@Up dzięki posłuchałem się Ciebie :D

@Rodimop

TO NIE JEST DOUBLE POST JA PIERDZIELE znowu 10% tu był jakiś koleś co się nazywał MoóBot29 i został zbanowany ejj no kurde za nic 10%? !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...