Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sms Shop - Bug, Hack, Crash, Dodawanie Pkt.

Gien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sprawę.. Ponieważ dowiedziałem się że można " Kopiować " punkty w SMS SHOP'ie na niezabezpieczonych ots'ach. Ehm... A więc..

Pytanie brzmi JAK?! Zabezpieczenia można wgrać w sposób opisany na >> Klik, a ja się chcę dowiedzieć w jaki sposób jest to robione.. Może to coś wam pomoże.. Logi dotpay.log pewnej osoby z jakiegoś forum:

>> Normalnie wyglądają tak

7j1u49t9=3235772

S1CM7JTT=2948560

55uce3bi=4079990

>> Te pochodzące od klonowania tak

abcdabcd&id=30535&code=inwob&check=1WR43M6V=44055

Jeżeli wiecie coś na ten temat proszę o napisanie w poście. Z góry dziękuję oraz Pozdrawiam!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

po 1 zeby shakowac sms shop to trzeba duzego wysilku a wy tego dzieci nie umiecie trzeba miec minimum 8/10 wiedzi o hacku zeby takie cos zrobic-.- wy nawet keya napewno nie umie zrobic no commend

Opublikowano

@Up

Rotfl..."dzieci" ?

Naucz się "dorosły" najpierw poprawnie pisać po polsku a potem do kogoś z takimi tekstami wyjeżdżaj.

Nie jest to coś super trudnego imo.

@Topic

Musisz wykorzystać lukę wychodzącą z sms shopu ; O

Prościej nie moge :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moze ktos po kolei wytlumaczyc co najpierw trzeba zrobic krok po kroku dobre by tez byly screany ^^ czy ktos to wytlumaczy ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

po 1 zeby shakowac sms shop to trzeba duzego wysilku a wy tego dzieci nie umiecie trzeba miec minimum 8/10 wiedzi o hacku zeby takie cos zrobic-.- wy nawet keya napewno nie umie zrobic no commend 

Naucz się polskiego i angielskiego , potem wypowiadaj się na forum..

"commend" Jeez..

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Każdy sie udziela a nikt nie wytłumaczył mu jak to działa i jak hakować sms shop.

Ogarnijcie sie z pojerzdzaniem sobie na wzajem i wytłumaczcie jak to działa itp...

Licze na szybką odpowiedz.

PZD__/

Opublikowano

Rozjebales i wypierdalaj.

Nikt ci tego nie wytłumaczy nikt nie jest taki głupi aby swoimi zyskami się dzielić :)

+1 ,masz racje ,szczerze powiedziawszy mam zaledwie rabekl tajemnicy o klonowaniu pkt ,ale nawet teg wam niepowiem , niechce aby dzieciarnia klonujaca sie rozprzestrzeniała.

• 1 rok później...
Opublikowano

Rozjebales i wypierdalaj.

+1 ,masz racje ,szczerze powiedziawszy mam zaledwie rabekl tajemnicy o klonowaniu pkt ,ale nawet teg wam niepowiem , niechce aby dzieciarnia klonujaca sie rozprzestrzeniała.

haha ty to rozjebales mnie teraz, tyle osób to zna ze szok ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...