Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem AgBot

Jajosz95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Taki Problem, Mianowicie... Bot Zabije Mobka Czasami Zbierze Itemki,a a Czasami Sobie Łazi Nie Zwracając Na Nic Uwagi Czy Mógłby Mi Ktoś Pomóc?

SaintCandy.png
Opublikowano

nie zbiera czasami czy nie zbiera okreslonych itemow? jezeli nie zbiera okreslonych itemow to wystarczt przerzucic je z zakładki Floor do Inventory

Opublikowano

Bot jest spoko a nie że nie jest doskonały poprostu czasami trzeba go ustawić a nie pisac 100 postów że nie jest doskonały nigdy nie był....Ale więcej problemów tutaj pisanych leży po stronie użytkownika.

Ja robie srypt że teleportuje sie z miasta do miasta leci na 2 koniec planszy.

I wszystko mi działa 0000000000000000000 problemu.

Poza małymi mało istotnymi :-)

Opublikowano

wlasnie ze jest nie doskonaly tak jak mowi dominompl poprostu zawiera w sobie bledy i nie da sie tego ominac zadnymi ustawieniami

Opublikowano

Napisz jakie ??????? Bot idzie na spota kupuje poty expi sam :-) Czego ty od niego jeszcze byś chciał :-) NIe jest doskonały ale denerwuje mnie pisanie poczekaj na następna wersje tak pisać to co wersja można i to post za postem to widzę tu sie pisze jak rozwiązać problem a nie nabijanie pustych postów bez sensu pisząc >>>> Poczekaj na następna wersje <<<<<<

• Dodaj nową pozycję...